Μία κρύο μία ζέστη ο Αλυζιακός. Μετά την βαριά ήττα με 6-1 την 5η αγωνιστική νίκησε με 5-0 την 6η αγωνιστική.


Μία δύσκολη μέρα είχε ο Αλυζιακός την 5η αγωνιστική. Συνετρίβη από την πολύ δυνατή ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας με 6-1. Το παιχνίδι δεν χωρά σε κριτική μιας και η ομάδας μας κυριολεκτικά διασύρθηκε από την δεύτερη στην βαθμολογία ομάδα της Φλόγας. Όλα πήγαν στραβά για τον Αλυζιακό, τίποτα δεν λειτουργούσε και αντίθετα όλα έπιαναν στους παίκτες της Παλαιομάνινας.
Το καλό ήταν ότι η ομάδα μας άφησε πίσω αυτή την πολύ κακή εμφάνιση και αυτό το πολύ κακό αποτέλεσμα και την 6η αγωνιστική συνέτριψε μέσα στον Μύτικα τον Αχιλλέα Παπαδάτου με 5-0. Καταιγιστικός ο Μύτικας δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα από τις Παπαδάτες. Στο 6ο λεπτό αριστοτεχνική απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σπύρο Κατσαούνη και το 1-0 ήταν γεγονός. Οι ευκαιρίες διαδεχόταν η μία την άλλη. Στο 16ο λεπτό ο Βασίλης Γεωργαλής (Πλίθας) με έξοχη ατομική προσπάθεια κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε με επιτυχία ο Δημήτρης Κατσαούνης για να κάνει το 2-0.
Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες μέχρι να έρθει το 40ο λεπτό περίπου το 3-0. Βασίλης Παλμπάς, Άρης Αποστολάκης και Βασίλης Γεωργαλής, με έξοχο συνδυασμό έκρυψαν την μπάλα, με τον τελευταίο να πλασέρνει επιτυχώς και να γράφει το 3-0. Με αυτό το σκορ πήγε η ομάδα στα αποδυτήρια.
Στο Β' ημίχρονο το ζητούμενο ήταν που θα σταματήσει το κοντέρ. Η ομάδα από τις Παπαδάτες ήταν πολύ αδύναμη, και όλα έδειχναν ότι θα είχαμε και άλλα γκολ. Το 4-0 έγινε στο 52ο λεπτό με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Άρη Αποστολάκη, ο οποίος αφού πρώτα ξεπέρασε την αντίσταση του αντίπαλου σέντερ μπακ με ωραία φαντεζί ντρίπλα, πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το σκορ σε 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει ο 17χρονος και πολλά υποσχόμενος επιθετικό Βασίλης Παλμπάς. Από πέρυσι είχε δείξει ότι έχει επαφή με τα δίχτυα, ότι είναι ένας πολύ καλός σέντερ φορ. Ωραίο κλέψιμο από το Βασίλη Ζαρκαδούλα, μπαλιά τρύπα στον Βασίλη Παλμπά που έκανε ωραία κίνηση βγαίνοντας απέναντι από τον τερματοφύλακα. Απλό πλασεδάκι και το 5-0 ήταν γεγονός. Μπράβο Βασίλη.... μπράβο..., αλλά να πας Λεωφόρο και να πληρώσεις για να δεις τους Ρισβάνηδες, τους Τριανταφυλλόπουλους τους Λαγούς, τους Νάνους, τους Λούτσους και τις Μέντες ρε συ;;;.... Δεν πιστεύω να σε πέτυχε με τους πυροβολισμούς ο Μήτρογλου;;;;
Στα παραλειπόμενα του αγώνα, πολύς ο κόσμος στις κερκίδες, κοντά στα 170 άτομα μας ανέφερε ο Πρόεδρος Θοδωρής Λιβιτσάνης. Επίσης για πρώτη φορά λειτούργησε το κυλικείο της ομάδας με αναψυκτικά, νερά, φαγώσιμα με τα έσοδα να μπαίνουν στο ταμείο της ομάδας. Πολύ καλή η πρωτοβουλία της διοίκησης. Το κυλικείο το λειτούργησε ο Αλέξης Παλμπάς εθελοντικά αφιλοκερδώς. Επίσης στην έναρξη του αγώνα μοιράστηκαν από την διοίκηση στους φιλάθλους 10 κόρνες και η ατμόσφαιρα έγινε πανηγυρική.
Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο. Μέσα στον Μύτικα παίζουμε με την πολύ δυνατή Κατούνα. Πέρυσι ο συγκεκριμένος αγώνας έληξε 3-2 και ήταν το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς. Η ομάδα θέλει την θερμή συμπαράσταση όλων μας σε αυτό το παιχνίδι για να φτάσει στην νίκη και στους 3 βαθμούς.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία.

2 σχόλια:

  1. kalitera mn xsana anevasis gia to podosfairo file....anevaseta mia k kalh sto telos tis sezon mn talepwrise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ζητουμενο ειναι τι θα κανει με πιο δυνατεσ ομαδεσ για την παραμονη στην κατηγορια / οι παπαδατοσ δεν εχει τιποτα για να μασ ζορισει ολο γεροντια ητανε ο σεντερ μπακ πρεπει να περναγε τα 55 .καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.