Αντικατάσταση δασκάλας στο Δημοτικό Σχολείου Θυρρείου. Αναμείνατε στο ακουστικό σας.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΥΡΡΕΙΟΥ
ΘΥΡΡΕΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΥΠ/ΝΟΣ: ΧΟΥΣΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΤΗΛ. 6972655012 Τ.Κ. 30002

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τη στιγμή που εκπαιδευτικός του σχολείου μας ζήτησε και πήρε άδεια επαπειλούμενης κύησης. Από τότε μέχρι σήμερα, η θέση της δασκάλας δεν έχει καλυφθεί παρότι όπως μας διαβεβαιώνει και ο Διευθυντής του σχολείου έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να ενημερωθεί η Δ/νση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Αιτ/νίας και το ΠΥΣΠΕ.
Πέρυσι το σχολείο μας λειτουργούσε 5/θέσιο και ολοήμερο, είχε γυμναστή το Διευθυντή και στερούνταν μόνο εκπαιδευτικού ξένης γλώσσας. Φέτος από 5/θέσιο ξεκινήσαμε να λειτουργούμε ως 4/θέσιο, εδώ κι ένα μήνα ως 3/θέσιο χωρίς ολοήμερο τμήμα και χωρίς εκπαιδευτικό ξένης γλώσσας. Με δεδομένη, λοιπόν, τη συρρίκνωση του σχολείου μας και εφόσον δε δοθεί λύση στο πρόβλημά μας, εμείς με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα προχωρήσουμε στις παρακάτω ενέργειες:
  • Συμβολική κατάληψη του σχολείου την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 τις δύο πρώτες διδακτικές ώρες.
  • Συνάντηση με το Διευθυντή Εκπαίδευσης.
  • Σε περίπτωση που δε δοθεί λύση στο πρόβλημα επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω κινητοποιήσεις (κατάληψη του σχολείου, ΜΜΕ κτλ).
Γνωρίζουμε ότι σ’ αυτό το περιβάλλον δεν είναι εύκολο να δοθούν λύσεις. Εμείς, όμως, ως γονείς οφείλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας και το σχολείο μας. Κανείς δε θέλει να φέρει αναστάτωση στα παιδιά και στη σχολική ζωή τους, όμως με την κατάσταση που περιγράφουμε παραπάνω δε έχουμε κανένα περιθώριο.

2 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΄΄ΚΑΠΟΙΟΙ' ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ'΄ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ρε παιδιά το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο είναι κλεστό απο διμήνου και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι. Αντ' αυτού συνδιαλεγόμαστε σοβαρά με εναν αστείο Πρύτανη Η απόλυτη κοονωνική σήψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.