Ασύληπτη τραγωδία στο Μαραθάκι.


Το ότι οι παραλίες στην διαδρομή Αστακός-Μύτικας-Πάλαιρος έχουν γίνει κέντρα διακίνησης μεταναστών είναι γνωστό σε όλους. Κάθε βράδυ οι έμποροι της ανθρώπινης ελπίδας διακινούν εκατοντάδες μετανάστες έναντι αμοιβής. Χτες το βράδυ στην παραλία Μαραθάκι που βρίσκεται στο 8ο χιλιόμετρο της διαδρομής Μύτικα-Παλαίρου εκτυλίχτηκε ένα ανθρώπινο δράμα. Δώδεκα νεκροί ανάμεσα τους τέσσερα μικρά παιδιά. Τραγωδία.....

3 σχόλια:

  1. Νίκος Α. Παπαναστάσης15 Νοεμβρίου 2013 στις 2:30 μ.μ.

    Ένας ακόμη «ταπεινός» αριθμός προστέθηκε στα δεκάδες χιλιάδες αθώα θύματα της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη περιοχή της Συρίας. Νομίζω ότι θα αποτελέσει ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη τους και κυρίως των παιδιών, αν καταδικάσουμε με τον πιο απόλυτο τρόπο, τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς αυτής της γενοκτονίας, που δεν είναι άλλοι, απ’ τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, τη Γαλλία, τη Μ. Βρετανία, τη Κίνα και φυσικά σύσσωμη την Ευρωπαϊκή Ένωση, που οργάνωσαν το έγκλημα που είναι σε εξέλιξη στη περιοχή της Συρίας. Όλοι αυτοί διαγκωνίζονται ανερυθρίαστα πάνω απ’ τα αθώα θύματα, ενδιαφερόμενοι μόνο για τη ληστεία των πλουτοπαραγωγικών πόρων της περιοχής και τη προώθηση των γεοστρατηγικών τους συμφερόντων.
    Μαζί και η Ελληνική κυβέρνηση, συμμετέχοντας ενεργά σ’ αυτό το έγκλημα, παρέχοντας διευκολύνσεις (στρατιωτικές βάσεις κι όχι μόνο), απόλυτα αναγκαίες για να υλοποιηθούν αυτές οι επεμβάσεις, ελπίζοντας να γλύψει κανένα κοκαλάκι απ’ το μεγάλο φαγοπότι που θα ακολουθήσει. Όμως γεγονότα σαν το σημερινό, δείχνουν ότι η λεία τους θα είναι ματωμένη.
    Ας τρίψουμε και στα μούτρα των απάτριδων, εγκληματιών, ναζιστών της Χρυσής Αυγής, την αντίθεσή μας στο χυδαίο ρατσισμό τους, απέναντι στους μετανάστες, θύματα της ίδιας πολιτικής που γεννά και την ιδεολογία τους, και φυσικά την υπηρετούν πιστά. Κάθε τίμιος, αξιοπρεπής, αληθινός πατριώτης Έλληνας, οφείλει κατ’ ελάχιστο να τους γυρίσει τη πλάτη.

    Νίκος Α. Παπαναστάσης
    Αντισυνταγματάρχης ε.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή οι λαοί και φασίστες που τους διαφεντεύουν αιώνες τώρα δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα δεινά τους; μόνο η Δύση φταίει; νομίζω οτι αυτή η ανάλυση εκτός από ιστορικά ανεπαρκής έχει κουράσει.

      Διαγραφή
  2. ti na pei kaneis ????????ena megalo krima gt k aytoi eine antrwpoi .....krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.