Επιδοτήσεις και fast track στις ιχθυοκαλλιέργειες.

Πρόσφατο δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου αναφέρεται σε επικείμενο σχέδιο νόμου που θα τεθεί σύντομα σε διαβούλευση, όπως γνωστοποίησε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης.
Ουσιαστικά το σχέδιο νόμου υλοποιεί την διαδικασία του fast track και στις ιχθυοκαλλιέργειες. Εμείς ανησυχούμε πάρα πολύ με αυτή την εξέλιξη. Η περιοχή μας είναι μία από τις πολλές που θίγονται με το χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών, το οποίο αυτή την στιγμή βρίσκεται στο ΣτΕ και η απόφαση αναμένεται. Ο τουρισμός της περιοχής απειλείται αν ξεκινήσουν με διαδικασίες fast track να εγκαθίστανται ιχθυοκαλλιέργειες στην περιοχή μεταξύ Αστακού και Μύτικα και των νησιών Καλάμου και Καστού. Μάλλον κάποιοι βιάζονται να δημιουργήσουν τετελεσμένα.

2 σχόλια:

  1. Ξεφτυλες. Εστω και ενα κλουβι να δουμε στις ομορφες θαλασσες μας θα σας τα συρουμε μεχρι την ιταλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υποανάπτυκτα όντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.