Τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμός 2014 στο Δήμο Ξηρομέρου. Πήγα σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες... Θα ψηφιστούν;


Κρίσιμο Δημοτικό Συμβούλιο έχουμε την Δευτέρα στο Δήμο Ξηρομέρου. Τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμός δύο από τα σημαντικότερα θέματα κάθε χρονιάς και το ερώτημα είναι θα ψηφιστούν και από ποιους; Όλοι θυμόμαστε με πόση δυσκολία, με την δεύτερη φορά, πέρασαν πέρυσι και τα δύο. Διαβουλεύσεις, υποσχέσεις και πιέσεις μέχρι στο παραπέντε για να μπορέσουν να περάσουν με οριακή πλειοψηφία (θυμηθείτε εδώ).
Τα πράγματα φέτος είναι ποιο δύσκολα ακόμα γιατί: 1) Όλοι γνωρίζουμε ότι η νυν δημοτική αρχή έχει απολέσει την πλειοψηφία μετά και την τελευταία ανεξαρτητοποίηση του κου Λυμπεράτου και 2) Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές πολώνουν το κλίμα και κάνουν πολύ δύσκολη την επίτευξη συναίνεσης.
Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι δεν θα ψηφιστούν και αναμένεται μία πολύ επεισοδιακή και συγκρουσιακή συνεδρίαση την προσεχή Δευτέρα, η οποία θα αποτελέσει μια μικρή προθέρμανση για τις επερχόμενες εκλογές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.