Απαρχή εξελίξεων η ψήφιση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού.



Πέρασε με την τρίτη (και τυχερή) το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του Δήμου Ξηρομέρου. Στην χρονική στιγμή που έγινε αυτό, τέλος Ιανουαρίου, σηματοδοτεί κατά την γνώμη μας την έναρξη εξελίξεων σε ότι άφορα τις εκλογές του Μαΐου.
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα πρέπει σιγά σιγά να ανακοινώσουν τις προθέσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ντίνα Σαμαρά θα πάρει την απόφαση της τις επόμενες ημέρες, και όλα δείχνουν ότι θα είναι υποψήφια Δήμαρχος. 
Ήδη έχουν ανακοινώσει ότι θα κατεβούν οι κ. Γαλούνης, Ηλίας Γεωργαλής (Κίνηση Πολιτών), Κατσιπάνος, σίγουρα θα είναι ο κ. Βότσης, ενώ την πρόθεση του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος έχει εκφράσει με δηλώσεις του στον ηλεκτρονικό τύπο και ο κ. Στάϊκος. Ερωτηματικό παραμένει ακόμη ο κ. Γιάννης Λύτρας.
Ο Φεβρουάριος θα είναι πολύ ενδιαφέρον μήνας. Εκτός από την γιορτή των ερωτευμένων και την έναρξη της Αποκριάς, θα αρχίσει να παίρνει φωτιά και το προεκλογικό σκηνικό.....

Το τρίτο μάτι.

16 σχόλια:

  1. ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ... ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν νομιζω η κ σαμαρα να μπορεσει να κατεβασει ψηφοδελτιο. ο σταικος θα βγει απο τον πρωτο γυρο με αντιπαλο τον γαλουνη. αν εχουμε τριτο ψηφοδελτιο με ντινα (οι αλλοι υποψηφιοι δεν εχουν δυναμεις για 4-5% ) τοτε θα εχουμε σταικο γαλουνη στο δευτερο γυρο με μεγαλο νικητη τον σταικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ δύσκολο το βλέπω για το Στάικο
    Εχει μεγάλες αντιπαθειες στον αστακό
    Γαλούνη με Ντίνα βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΤΙΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΦΙΛΕ....ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως ο Γαλουνης ακούγεται οτι εχει στημένο ψηφοδέλτιο
    Εχει και τη στήριξη του Πανταζή....
    Ειναι πράγματι ένας δύσκολος αντίπαλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μετα τα τελευταια νομιζω οτι ο κ.Γαλουνης δεν θα μπορεσει να φτιαξει συνδυασμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτρεψτε μου να διαφωνιζω μαζι σας. Θεωρω οτι το φιασκο και η συκοφαντια των τελευταιων ημερω καθε αλλο παρα κακο δεν του εκαναν! Και δεδομενου της στηριξης του κ. Πανταζη νομιζω οτι ειναι ειναι απο τα φαβορι. Ο κ. Σταικος εχει αντιπαθειες στον Αστακο. Οπως και ο Γαλουνης σε 2-3 χωρια της Αλυζιας. Αλλα ο Αστακος εχει μεγαλυτερη δυναμη καλως η κακως απο τα 2-3 αυτα χωρια...

      Διαγραφή
    2. δεν υπαρχει κανενας πανταζης με το γαλουνη. τακτικες του γνωστες σε ολους μας ειναι αυτες. εδω προχτες ελεγε οτι θα ερθει ο σταικος μαζι του!
      ο ανθρωπος ειναι σε πανικο. ο ανθρωπος διοικησε και απετυχε. χρεωσε τον δημο αλυζιας και εφυγε και ακουγονται παρα πολλα για δαυτον. συστημα πασοκ και μαλιστα απο το πολυ αμαρτωλο πασοκ.
      δεν εχει καμια τυχη οτι κολπα και να μεταχιριστει.
      ο βιος και η πολιτεια του θα βγει ολος σιγα σιγα.

      Διαγραφή
    3. Εσας βλεπω σε πανικο αγαπητε. Η στηριξη του Πανταζη ειναι γνωστη. Θα ανακοινωθει και απο τον ιδιο πιστευω καποια στιγμη. Oσο για το Σταικο δεν νομιζω να συνεργαζοταν ποτε με το Γαλουνη. Η Ντινα ισως αλλα βλεπω να μενει εκτος παιχνιδιου ετσι οπως το παει. Παντως, οπως και να εχει κρατηστε μικρο καλαθι γιατι βλεπω να εκπλησσεστε με οσα θα ακολουθησουν.. Βλεπε Πανταζη, ψηφοδελτια κτλ.

      Διαγραφή
  8. ετσι οπως ειναι τα πραγματα ολοι τους ειναι προβληματικοι. τερμα τα διλληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ..........ΤΟΝ , ΤΗΝ......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως δεν τολμάει κανένας να ανακοινώσει οτι κατεβενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Στάικος εχει τεράστιο πρόβλημα
    στον αστακό ο Γαλούνης στο μυτικα και η Ντίνα σε όλο το δήμο!!
    Και οι τρεις προβληματικοί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συζήτηση καφενείου... Σα να μιλάμε για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ...
    Ίσως γιατί επί της (πολιτικής) ουσίας όλοι οι προαναφερθέντες είναι ο ένας πιο σκάρτος από τον άλλο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ολοι ιδιοι.. ολοι το συμφερον και την τσεπη τους,για τον τοπο κανενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.