Ο Ε. Γαλούνης παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος.



Σήμερα το πρωί παραιτήθηκε ο Ερωτόκριτος Γαλούνης από την θέση του δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Ξηρομέρου και σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτηση του έγινε δεκτή και την θέση του θα καταλάβει ο Ηλίας Κακούρης. Ο κ. Γαλούνης στην παραίτηση του σύμφωνα με πληροφορίες του Agrinionet.gr αναφέρει ότι παραιτείται για να διεκδικήσει την δημαρχία του Δήμου Ξηρομέρου στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μάη.
Η παραίτηση του κ. Γαλούνη έρχεται μετά το σάλο που ξέσπασε το Ξηρόμερο για την απόλυση του από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας λίγους μήνες πριν συνταξιοδοτηθεί. Ερωτηματικά γεννά η παραίτηση, αφού ο ίδιος από την θέση του δημοτικού συμβούλου θα μπορούσε να ασκεί κριτική στα δημόσια πράγματα του Δήμου.
Έντονα φημολογείται ότι ο ίδιος προχώρησε στην κίνηση αυτή, για να μην δώσει την ευκαιρία ίσως στον επικεφαλής της παράταξης του Γιάννη Λύτρα να προχωρήσει σε ενδεχόμενη διαγραφή του από το συνδυασμό. Επίσης ακούγεται ότι ίσως ήθελε να προλάβει και ενδεχόμενη έκπτωση από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου από τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Μ. Αγγελάκα.

17 σχόλια:

  1. Είπαμε ο ασκός του Αιόλου μόλις άνοιξε. Επέρχεται γαρμπής. Δυνατός γαρμπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαντασου τι θα γινονταν στα δημοτικα συμβούλια, αρχης γενομενης απο του ερχομενου σαββατου. αποφευγει δια ζωσης κριτικες, δια του αποχωρειν. δεν στεκει επειδη θα βαλει για δημαρχος. ουτε αρμοδιοτητες ειχε ουτε χρονο θα σπαταλουσε με μια φορα το μηνα που θα πηγαινε στα δημοτικα συμβούλια. δειχνει υποχωρηση κατα κρατος στη κριτικη που υφισταται και θα υποστει στη συνεχεια.ετσι νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιον άλλο θα πάρει ο γαρμπης τωρα .....
    Οντος ο ασκος του αιολου θα ανοίξει
    Για πολλούς....
    Ετοιμαστείτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kαι η υποθεση με τα νερα ακομα δεν εχει τελεσιδικησει.
    Θα τρεχουν αυτος και ο επομενος που τον νικησε..
    Εχουμε πολυ δρομο ακομα. Καθε τοσο θα σκαει και κατι . για τους λεγομενους δημοτικους αρχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο υπέροχος κύριος Γαλούνης... γνωστός αυτός και οι τακτικές του...
    Κάνει ένα μεγάλο λάθος όμως... νομίζει ότι είναι ακόμη στην εποχή του Βερελή, του Κουρουμπλή, των ρουσφετιών, των διορισμών στο μετρό, στον ΟΤΕ, στην Cosmote, του πασοκικού και κομματικού κράτους του οποίου ο βόρβορος και η δυσωδία που αναδύεται μας έχει καταπνίξει ειδικά τις τελευταίες ημέρες.
    Αμφιβάλω αν αυτός έχει καταλάβει ότι έχουμε μνημόνια και δυστυχία...
    Θα το καταλάβει πολύ σύντομα ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει πολύ... πάρα πολύ... Το χαστούκι θα είναι ηχηρό... πολύ ηχηρό αν τα καταφέρει να κατέβει γιατί πολύ χλωμό το κόβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητε 11:34 προς απογοητευση σου ο Γαλουνης θα ειναι υποψηφιος Δημαρχος Ξηρομερου. Προσεχε μηπως το χαστουκι ειναι τοσο ηχηρο που μεινεις κουφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα με τετοια διαφημηση που του κανετε ειναι δυνατον να μην εκλεγει?
    τυχεροσ στην ατυχια του τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΕΤΑΚΙΑ. ΝΑ ΔΩ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΕΤΑΚΙΑ ΤΙ ΧΑΠΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΕΧΘΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΚΙΣΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αρετακιάς τελος....ψαξτε για αλλον παιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαχαχαχαχα
    Θα το ήθελες φίλε 9.18
    ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο εν λόγω υποψήφιος καλά κάνει και βάζει δικούς του να απαντάνε στα δημοσιεύματα ανά δύο λεπτά υποστηρίζοντάς τον, δεν έχετε καταλάβει όλοι σας ότι ο άνθρωπος είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ;
    Οι κινήσεις του όλες είναι μελετημένες, δεν κάνει τίποτα τυχαία, και η παραίτησή του δεν ήταν κίνηση πανικού όπως αναφέρει κάποιος φίλος παραπάνω, κι αυτό μελετημένο είναι.
    Μην τον υποτιμάται, θα κατέβει δυνατά στις εκλογές.
    Βέβαια όσοι τον βίωσαν σαν Δήμαρχο, δεν ξεχνούν, και θα τον βάλουν στη θέση που του αξίζει. Πού ; μα φυσικά στο περιθώριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και συ φίλε 10.02 κάθεσαι και παρακολουθείς ποιος γράφε
    Χαχαχαχαχα
    Χαχαχαχαχα
    Πανικόοοοοοοοοος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φυσικά και παρακολουθώ ότι γράφονται, μένω στην Αλυζία και θέλω να είμαι ενημερωμένος, πάντως φίλε μου εγώ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τα κοινά ούτε τα έχω πάρει ποτέ από ΠΟΥΘΕΝΑ και από ΚΑΝΕΝΑΝ.

      Και δεν είναι πανικός. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ το λένε.

      Άλλωστε ....... κοντός ψαλμός αλληλούϊα.

      Διαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Θεος.ακου εκει ο Χαχας.παει εγραψε αυτο.σε λιγες μετες θα βγει κσι αλλος απο το συναφι... ο Κλαψας.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.