Ευχαριστήρια και ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Αλυζιακού Θοδωρή Λιβιτσάνη.


Γράφει ο Θοδωρής Λιβιτσάνης (Γκούρας).
Πρόεδρος Α.Ο. Αλυζιακού.

Η Διοίκηση της ομάδας, το ποδοσφαιρικό τμήμα και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε γι άλλη μία φορά την τοπική κοινωνία, την νεολαία και τους ποδοσφαιριστές για την συμμετοχή τους στην Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα μας. Σε συνέχεια ενημερώνουμε για τα εξής:
1. Εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας μας οι ποδοσφαιριστές:
α) Καρδής Χρήστος.
β) Συργιάννης Ζώης.
γ) Σούλας Γεώργιος.
2. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες τους, Σακουφάκη Βασίλη και Κατσαούνη Σπύρο, για την προσφορά τους στην ομάδα 25 φορμών και 25 σάκων ταξιδιού αντίστοιχα.
3. Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα του Α.Ο. Κανδήλας για την δίκαιη νίκη της στο μεταξύ μας αγώνα.
4. Τελείωσε ο πρώτος γύρος Πρωταθλήματος και η ομάδα μας βρίσκεται στην 7η θέση με 18 βαθμούς. Είμαστε εντός στόχων και χαιρόμαστε για το ευχάριστο κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών μας. Η προσπάθεια στο δεύτερο γύρο θα συνεχιστεί… με έναρξη τον αγώνα με τον Aμφίλοχο στις 11 Ιανουαρίου στην έδρα μας.
5. Ευχόμαστε περαστικά και σιδερένιος στον Γραμματέα της ομάδας μας κ. Κατσαούνη Λευτέρη και σύντομα να γυρίσει κοντά στην ομάδα μας καθώς η παρουσία του είναι απαραίτητη.
Τέλος… εύχομαι Καλή Χρονιά και ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.