Απάντηση του κ. Ηλία Γεωργαλή στον κ. Παναγιώτη Στάϊκο.


Αγαπητέ Παναγιώτη,
Συνέβη ένα περιστατικό –όχι και πολύ συνηθισμένο, θα συμφωνήσεις- που, ανεξάρτητα από τα αίτια του, για τα οποία θα έπρεπε να μας πληροφορήσουν οι πρωταγωνιστές (εσύ δηλαδή και η Αντιδήμαρχος), είχε ως αποτέλεσμα μια αντίδραση υποψηφίου Δημάρχου η οποία μπορεί να ταιριάζει με τους «σιδηροφορούντες» οπλίτες του Θουκυδίδη-που, ειρήσθω εν παρόδω, ήταν «σιδηροφορούντες» στον πόλεμο και όχι στο καφενείο- απέχει όμως από το πρότυπο του σύγχρονου « πολίτη- οπλίτη». Αν είναι δηλαδή να «σιδηροφορέσουμε» σήμερα, πρέπει να το κάνουμε υπερασπιζόμενοι την καταλυμένη δημοκρατία της έρμης χώρας, τα δίκια του φτωχοποιημένου λαού, το Σύνταγμα και την Ανεξαρτησία μας. Να το κάνουμε για να διαλύσουμε τις κατεστημένες δομές που αναπαρήγαγαν ένα φαύλο πολιτικό προσωπικό που καθήλωσε και την Πατρίδα και το Δήμο μας τα τελευταία χρόνια. Αυτά είναι στοιχήματα, τα άλλα είναι παιχνίδια.
Φαντάζομαι πως και σε αυτό θα συμφωνήσεις: ένα δημόσιο πρόσωπο ασφαλώς έχει, όπως ο καθένας, τα πάθη, τις αδυναμίες και τις ανθρώπινες στιγμές του, αλλά δεν μπορεί να βρίσκεται εκτός των ορίων του νόμου. Κυρίως σε μια προεκλογική περίοδο που, όπως λες, πρέπει να γίνεται εντός καθορισμένου πλαισίου πολιτικής αντιπαράθεσης. Πάντως θα ομολογήσω ότι διαθέτεις χιούμορ και μεγαλοψυχία, αφού μας δίνεις μπόνους 0,5%! Μάλλον όμως βρίσκεσαι εκτός ιστορικής πραγματικότητας, γιατί μέσα σε αυτή την τριετία πολλά 48% έγιναν 0% και διαλύθηκαν, πολλοί υψηλά ιστάμενοι βρέθηκαν από υπουργικούς θώκους στα κελιά των φυλακών και πολλοί που βρίσκονταν στο 3% εκτοξεύθηκαν στα ύψη. Θέλω να πω ότι, επειδή είσαι και έμπειρος, καταλαβαίνεις το κλίμα ανατροπής των πάντων και τις ανακατατάξεις σε πράγματα που μέχρι χθες ήταν δεδομένα. Ο Δήμος Ξηρομέρου δεν αποτελεί εξαίρεση, και αυτό το ρεύμα ανατροπής εδώ το εκφράζει η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών». Φυσικά σου αντεύχομαι, καταρχάς να φτιάξεις το συνδυασμό σου και, στη συνέχεια, καλή επιτυχία.

Ηλίας Γεωργαλής.

Υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών».

2 σχόλια:

  1. ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΗΣΕΣΑΙ Κ.ΓΕΩΡΓΑΛΗ?ΟΙ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΙΚΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι σας δεν δικαιουσθε να επικαλειστε τον Θουκυδδη, την δημοκρατια και οτι εχει να κανει με τους αρχαιους.τους εχετε κακοποιησει.
    ουτε τα σκυλια δε τρωγονται ετσι.Καλοι ειστε και οι δυο.και μετα ζητατε και την ψηφο μας.
    Συνεχιστε να γραφετε αυτα και μετα θα σας φταιει ο .... Αριστοφανης!
    Καταλαβες τωρα μπλογκερ γιατι δε πρεπει να κοβεις τα αιχμηρα μεν ευπρεπη δε, σχολα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.