Εκπληκτικά τα φετινά άρματα του Μυτικιώτικου καρναβαλιού.


Με μεγάλη όρεξη ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα διοργανώνει και φέτος το 7ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι. Ένα θεσμό πλέον του χωριού μας, που κάθε χρονιά εξελίσσεται και γιγαντώνεται.
Επισκεφτήκαμε τον χώρο όπου ετοιμάζονται τα άρματα και πραγματικά μιλάμε για εξαιρετική δουλειά. Η Αγνή Στασινού, ο Ένο Σκονδράνι και οι συνεργάτες τους από τη Πάτρα για άλλη μία χρονιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Φωτογραφίσαμε τα άρματα και σας παρουσιάζουμε λίγες λεπτομέρειες τους, χωρίς να τα φανερώνουμε ολόκληρα, για να μην χαλάσουμε και την έκπληξη που θα νιώσετε όταν τα δείτε να παρελαύνουν την προσεχή Κυριακή στις 12:00 μ.μ.
Καλή διασκέδαση σε όλους και σας περιμένουμε όλους στον Μύτικα στις 12:00 μ.μ. στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, και στις 08:30 μ.μ. το βράδυ στον μώλο του Αγίου Νικολάου, να απολαύσουμε την πανέμορφη στιγμή της καύσης του Βασιλιά Καρνάβαλου!!!!
ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.