Η παρέλαση απλά μαγική. Στις 08:30 μ.μ. η καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου στο μώλο του Αγίου Νικολάου στο Μύτικα.


Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση τελείωσε και όλοι αναμένουν την καύση του βασιλιά καρνάβαλου το βράδυ στις 08:30 μ.μ., στο μώλο του Αγίου Νικολάου. Το Blog μας μέσα στην εβδομάδα θα συλλέξει υλικό, φωτογραφικό και videos και θα σας τα παρουσιάσει, αφού τα βάλουμε σε μία τάξη πρώτα.
Η φετινή καρναβαλική παρέλαση, παρά τον καιρό που μέχρι τις 12:00 μ.μ. είχε μουλαρώσει και δεν έλεγε να σταματήσει να βρέχει, ήταν η πιο πετυχημένη από κάθε άλλη φορά. Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το Μύτικα και πλέον φαίνεται ότι ο Μύτικας και ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα εδραιώνουν ένα θεσμό στο χωριό μας, που κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και πιο όμορφος. Τους ευχαριστούμε όλους, καλή σαρακοστή και τους περιμένουμε και του χρόνου να έρθουν και να συμμετέχουν ακόμα και στα γκρούπ των καρναβαλιστών μας.

Ραντεβού στις 08:30 μ.μ. στον μώλο του Αγίου Νικολάου για την ομορφότερη στιγμή του Μυτικιώτικου Καρναβαλιού. Την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου στην θάλασσα, στο πανέμορφο Ιόνιο. Η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει παύση του άνεμου που αυτήν την στιγμή φυσά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.