Καταδίκες πρώην και νυν Αντιδημάρχων του πρώην Δήμου Αστακού και του Δήμου Ξηρομέρου.


Με σχετική μας ανάρτηση στις 3 Φεβρουαρίου (δείτε εδώ), σας είχαμε ενημερώσει για επικείμενη δίκη με κατηγορούμενους πρώην και νυν Αντιδημάρχους του πρώην Δήμου Αστακού και του Δήμου Ξηρομέρου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραλείψεις σχετικά με την ύδρευση του τέως Δήμου Αστακού και του Δήμου Ξηρομέρου.
Η δίκη έγινε σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο του Μεσολογγίου και σύμφωνα με πληροφορίες μας είχαμε καταδίκες με ποινές, τόσο φυλάκισης όσο και χρηματικές, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε πιο αναλυτικά.

Νεότερη ενημέρωση: Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε οι πρώην Αντιδήμαρχοι Δήμου Αστακού κ. Ευάγγελος Ναούμης και κ. Γεώργιος Μπαρμπαρούσης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου κ. Φώτιος Λιβάνης και ο νυν Αντιδήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου κ. Ανδρέας Μαγγίνας, καταδικάστηκαν με 18 μήνες φυλάκιση ο καθένας και με 5000 ευρώ πρόστιμο ο καθένας επίσης. Από τους κατηγορουμένους ασκήθηκε έφεση κατά της απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου.

4 σχόλια:

 1. Θεωρώ εξίσου υπεύθυνο για τα ακατάλληλα νερά τον τεως Δήμαρχο Αστακού αλλά και τον νυν Δήμαρχο του Δήμου Ξηρομέρου. Κύριοι εδώ πρόκειται για ανθρώπινες ζωές. Τα παιδιά μας έπιναν από αυτό το νερό! Είναι δυνατόν να μην είχατε κάνει τους απαραίτητους καθαρισμούς? Είναι δυνατόν, αφού βγήκε το θέμα στην επιφάνεια να προσπαθούσατε να το κρύψετε? Είναι δυνατόν να μην αναλαμβάνετε καμία ευθύνη?
  Το να ηγείσαι ενός τόπου είναι τεράστια ευθύνη! Το να δηλητηριάζεις τον τόπο αυτό είναι κακούργημα! Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι εχει να μας πει ο κύριος Μαγγινας τώρα;
  Μήπως θέλει να τον ξανά ψηφίσουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανιχνεύτηκαν τότε ίχνη κοπράνων στο νερό, που θα πει σε απλά ελληνικά πίναμε ο ένας τα σκατά του άλλου. Αλλά τα΄θελε ο απαυτός μας και καλά να πάθουμε. Ας προσέχαμε ποιους ψηφίζαμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. H ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ
  ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΛΙΒΑΝΗ,ΜΑΓΓΙΝΑ Κ,λ,Π
  ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.