Κοινή δήλωση συμπόρευσης Παναγιώτη Τζαχρήστα με τον Ηλία Γεωργαλή και την «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών».

 

Κοινή δήλωση Παναγιώτη Τζαχρήστα, δημοτικού συμβούλου Δήμου Ξηρομέρου, πρώην Δημάρχου Φυτειών και Ηλία Γεωργαλή, επικεφαλής της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών», υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Ξηρομέρου.
Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, που διεξάγονται σε τοπίο γενικής κρίσης της χώρας, διακυβεύεται το ίδιο το μέλλον της αυτοδιοίκησης ως θεσμού. Ειδικά στο Δήμο μας, ένα ευρύ πλέγμα συμφερόντων διαγκωνίζεται να εκφραστεί πολιτικά και αυτοδιοικητικά.
Ένα πλέγμα συμφερόντων και πολιτικών παραγόντων που, επί δεκαετίες, καταδίκασαν το Ξηρόμερο στην ερήμωση, την υπανάπτυξη και τη θεσμική απαξίωση. Απέναντί τους είναι η κοινωνία που θέλει να εκφραστεί μέσα από ένα ευρύ αυτοδιοικητικό μέτωπο. Ένα μέτωπο ριζικής ανατροπής των πραγμάτων. 
Η κοινωνία ζητά μια νέα σύνθεση προσώπων και προτάσεων, με ένα σαφές, υλοποιήσιμο και ριζοσπαστικό πρόγραμμα που θα οδηγήσει το Δήμο στην ανάπτυξη και θα υπηρετήσει τη διαφάνεια. 
Υπηρετώντας αυτές τις αρχές συναντιόμαστε στην «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» και δημιουργούμε μια νέα δυναμική για την αυτοδιοίκηση στον τόπο μας. 
Όλοι μαζί, με προσήλωση στις θέσεις και τις αρχές μας, συνεχίζουμε τη μάχη για τη νίκη που θα γυρίσει σελίδα στην ιστορία του τόπου. 

Ηλίας Γεωργαλής
Παναγιώτης Τζαχρήστας

4 σχόλια:

  1. Ευστοχα το σχολιασες 10.40. Λιγο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σχολιο στο ξηρομερο νιουζ
    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8498977525020758618&postID=3932086161341141717

    ΝΕΟ ΓΚΆΛΟΠ ΝΤΙΝΑ 19% ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ 18% ΓΑΛΟΥΝΗΣ 12% ΒΌΤΣΗΣ 7% ΚΑΝΈΝΑΣ 27% ΔΕΝ ΈΧΩ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΑΚΌΜΑ 17%
    ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΓΚΆΛΟΠ ΈΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΙΑ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΖΑΧΡΗΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ θετική εξέλιξη!!
    Θα δώσει διέξοδο σε πολλούς.
    Αλλά θα φανεί και αν όλοι όσοι μιλούν για την ανάγκη κάποιας εναλλακτικής πρότασης, θα την στηρίξουν τώρα που παρουσιάζεται.Γιατί είναι πραγματικά μια νέα πρόταση , με νέες προοπτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.