Σε άθλια κατάσταση είναι δρόμοι του Ξηρομέρου!!



Οδοιπορικό-φώτο: Θανάσης Ζαρκαδούλας

Η σημερινή μας ποδηλατική βόλτα από τον Αστακό στο Aγράμπελο, στο γυρισμό είχε πολύ σασπένς και αγωνία, θα πέσουμε δεν θα πέσουμε, θα τα σπάσουμε ή όχι τα ποδήλατα μας.
Είχα βλέπετε τη φαεινή ιδέα όταν κατεβήκαμε από το Αγράμπελο στο κάμπο της Χρυσοβίτσας να πω στη παρέα να πάμε από ΣΟΥΠΙ από το δρόμο που περνάμε για να πάμε Παλαιομάνινα και είδα αυτό τον απαράδεκτο δρόμο και τις λακκούβες με τα βατραχάκια τα νερόφιδα και κάθε λογής ζωύφιο που αγαπάει το νερό. Για να κάνουν τα βατράχια της λακκούβες σπίτι τους πόσα χρόνια είναι έτσι αυτός δρόμος;
Γι’ αυτό ήθελε να πάρει ΤΖΙΠ ο κ. Σαμαράς ήξερε πως θα καταντήσουν οι δρόμοι του Δήμου. Αυτή η Δημοτική αρχή δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με μικρά και ασήμαντα έργα.
Τώρα που θα αρχίσει τις βόλτες η κ. Κουμανδράκη θα πάει για ψήφους με την αστραφτερή μερσεντές από εκείνο το δρόμο;





Κάποιοι λένε ότι σε λίγες ημέρες θα επισκευάσουν της λακκούβες….. να το κάνετε λίγο πριν την προεκλογική σας ομιλία κ. Κουμανδράκη για να μπορούν να έρθουν να σας χειροκροτήσουν οι κάτοικοι της Παλαιομάνινας.
Η κ. Κουμανδράκη λόγο καταγωγής δεν ξέρει πως πάνε στην Παλαιομάνινα, και για τους κατοίκους της δεν φαίνεται να καίγεται και ιδιαίτερα.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι; Δεν ξέρουν τίποτα; Δεν έχουν άποψη δεν τους αφορά;
Η αντιπολίτευση τι έκανε ξέρει κάποιος να μας πει;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.