Παρέμβαση υποψήφιου Δημάρχου κ. Αναστάσιου Κατσιπάνου για την ύδρευση και για τις ιχθυοκαλλιέργειες.

 

Την δική του παρέμβαση κάνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Κατσιπάνος τόσο για το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τα ακατάλληλα νερά στον Αστακό, Βασιλόπουλο και Καραϊσκάκη, όσο και για το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών.


Αυτά τα νερά πίναμε το 2012.. Τώρα για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω τι νερό πίνουμε!

Aναστάσιος Κατσιπάνος: Να φύγουν και οι υπάρχουσες ιχθυοκαλλιέργειες!


Ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμου Ξηρομέρου και δημοτικός σύμβουλος Aναστάσιος Κατσιπάνος παίρνει θέση για τις ιχθυοκαλλιέργειες και μάλιστα κατηγορηματικά και σταράτα δηλώνει: «Να φύγουν και οι υπάρχουσες ιχθυοκαλλιέργειες»!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ
ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟ

Σε πρόσφατα δημοσιευμένα άρθρα στο ίντερνετ γίνετε λόγος για καινούριες ιχθυοκαλλιέργειες. ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ.
Προτείνω να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τους επιχειρηματίες και να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και για την ανάπτυξη του τόπου μας αλλά και για αυτούς. Χώρος υπάρχει για όλους ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.
Συνεργασία μπορεί να βρεθεί, είναι κρίμα να καταστρέφονται τόσο όμορφες παραλίες.
Αυτά είπα εγώ ο Τάσος Κατσιπάνος στις 25-09-2013.
Το 2011 ψηφίσαμε ομόφωνα να φύγουν τα ψάρια από τις ακτές, κάποιοι όμως άλλα λένε έξω για ψηφοθηρικούς λόγους. Ας αποφασίσουν τι θέλουν να φύγουν ή να μείνουν; Αυτοί που κάνουν κουμάντο, Δήμαρχος, Γαλούνης και Μπελλές (Νηρέας), αντί να λύσουν τα προβλήματα στο Δήμο τρέχουν στα κανάλια. Προεκλογικά ο Δήμαρχος, επειδή αυτοί που έχουν τις ιχθυοκαλλιέργειες στήριζαν τον Γιάννη Λύτρα, ισχυριζόταν ότι θα τα έστελνε στην Τουρκία. Τώρα όμως έκαναν το Δημαρχείο γραφείο ευρέσεως εργασίας.

Η παρέα μας μεγάλωσε….
Καπότη Μαριάννα του Δημητρίου.
Σαλαγιάννης Ηλίας του Σπυρίδωνος.
Καραπάνος Φώτιος του Ευσταθίου.
Καρακώστας Χρήστος του Κων|νου.
Μακρυπίδης Δημήτριος του Χρήστου
Ρούτσης Ιωάννης του Κων/νου.
Πούλιος Βασίλειος του Ευσταθίου.
Καλαντζής Νικόλαος του Φιλίππου.
Καραλής Χρήστος του Δημητρίου.
Αποστολάκης Ευάγγελος του Χρήστου.
Μπουκουβάλας Δημήτριος του Ιωάννη.
Μανδύλης Φώτιος του Κων|νου.
Δουρούκης Παναγιώτης του Δημητρίου.
Γαλάνης Κων|νος του Δημητρίου.
Κουτσομπίνας Μιχαήλ του Φωτίου.
Μαυρέλη Χριστίνα του Λάμπρου.
Μακρυπίδης Ανδρέας του Κων/νου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.