Δωρεάν ανάπτυξη Wi-fi στους Δήμους της χώρας. Ο Δήμος Ξηρομέρου εκτός... Γιατί;


Το δωρεάν δίκτυο Wi-fi που θα αναπτυχθεί από την γενική γραμματεία τηλεπικοινωνιών και το πρόγραμμα ψηφιακή σύγκλιση, σε καμία περίπτωση δεν θα καλύπτει όλες τις ανάγκες σας καθώς οι προδιαγραφές του, τουλάχιστον κατά την πρώτη φάση του έργου, ενδείκνυνται μόνο για να επισκέπτεστε ενημερωτικές σελίδες.
Δεν μας αρέσει που ο Δήμος Ξηρομέρου δεν βρίσκεται ανάμεσα στους 305 Δήμους που έκαναν αίτηση για να συμμετέχουν στην δράση και αντίθετα βρίσκεται μέσα στους 23 που δεν ενδιαφέρθηκαν (δείτε εδώ). Ρωτάμε γιατί; Μήπως ακόμα και τώρα προλαβαίνουμε να δηλώσουμε συμμετοχή;

2 σχόλια:

  1. Ηταν απασχολισμενοι να τρεχουν σε φιεστες σαν αυτη των γυναικων του μυτικα για να κανουν προεκλογικες παρουσιες.
    Και εσυ μας κοβεις την αναρτηση.αφεριμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έπρεπε να χαιρόμαστε, μονο για το καλό του ανθρώπου δεν γίνεται η δωρεαν ανάπτυξη WI-FI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.