Τέλος αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 για τον Αλυζιακό μας.


Την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την ομάδα του Αετού η ομάδα μας εξασφάλισε την παραμονή στην Β’ κατηγορία. Ο κακός δεύτερος γύρος της ομάδας μας ήταν αυτός που ευθύνεται, ώστε εκεί που φαινόταν ότι η παραμονή θα ήταν μία εύκολη υπόθεση, φτάσαμε να παίζουμε τελευταίο ματς ζωής και θανάτου. Τέλος καλό όλα καλά.
Η γνώμη μας είναι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι με την ομάδα πρέπει να καθίσουν να κάνουν ένα απολογισμό. Τι πήγε καλά φέτος, τι δεν πήγε καλά, τι πρέπει διορθωθεί, τι πρέπει να αλλάξει. Αυτή η συζήτηση πρέπει σίγουρα να γίνει και κατά την γνώμη μας να επιβεβαιωθεί ξανά ο αυτονόητος στόχος της ομάδας που για εμάς είναι: «Για την νεολαία του τόπου μας η οποία δεν έχει και πολλές διεξόδους, ψυχαγωγία, άθληση, διασκέδαση με σεβασμό στους αντιπάλους και στο ευ αγωνίζεσθε».
Δεν θα αναφερθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα μιας και όπως έχουμε πει απουσιάζαμε εκτός Μύτικα. Θα αναφερθούμε απλώς σε κάποια πράγματα που ο πιθανά αποχωρών Πρόεδρος του Αλυζιακού Θοδωρής Λιβιτσάνης μας ζήτησε προφορικά να μεταφερθούν μέσω του Blog ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.
Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Αλυζιακού ευχαρίστησε τον προπονητή Σταθόπουλο Λάμπρο, παλαιό ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής για την προσφορά του και την βοήθεια κατά την διάρκεια του δεύτερου γύρου.
Ευχαρίστησε τους φιλάθλους και την τοπική κοινωνία που φέτος ήταν οι μοναδικοί οικονομικοί αιμοδότες της ομάδας. Ως μικρό δείγμα της ευγνωμοσύνης προς τους φιλάθλους σε αυτόν τον αγώνα δεν ζητήθηκε αντίτιμο εισιτηρίου.
Στο ημίχρονο ο Πρόεδρος ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι η Γενική Συνέλευση του Αλυζιακού φέτος θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο μετά το Πάσχα, λόγω της επικείμενης μετάθεσης του το καλοκαίρι, με θέματα: 1) Οικονομικό απολογισμό και διοικητικό απολογισμό-πεπραγμένα και 2) Εκλογή του Δ.Σ. και νέου Προέδρου.
Καλούνται νέοι άνθρωποι με όρεξη να μπουν στο νέο Δ.Σ. Η ανανέωση με νέο αίμα είναι επιβεβλημένη. Οι παλιοί, που χρόνια τώρα υπηρετούν τον Αλυζιακό, λόγω φυσιολογικής κούρασης σιγά σιγά αποχωρούν. Καλούνται λοιπόν νέοι άνθρωποι με όρεξη και μεράκι να συμμετέχουν στην συνέχεια αυτής της ομάδας, της ομάδας μας, του ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ ΜΑΣ.
Ο Πρόεδρος ευχαριστεί μέσα από τα βάθη της καρδιάς του την τοπική κοινωνία για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα τρία χρόνια, τους παίκτες και τους διοικούντες όλων των αγωνιστικών περιόδων που συνεργάστηκε και αν κάποτε με κάποιους η στιγμή έφερε κόντρα ή διαφωνία περασμένα ξεχασμένα. Όπου υπάρχει δράση δεν γίνεται να μην υπάρχουν και αυτά. Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα.

Σχόλιο ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Κάκαλε άσε τις μεταθέσεις για μετά το Καλοκαίρι. Ετοίμασε στην Επισκοπή κότες, σουβλάκια και μπιφτέκια, γιατί φέτος μαθαίνουμε δεν θα έχει πολύ Πουνέντε και Μαΐστρο και θα ερχόμαστε συχνά. Χώρια που με το αθλητικό κουίζ που μας έβαλες πριν ημέρες μας σήκωσες αέρηδες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.