Δελτίο τύπου του Ομίλου Νηρέα, που απαντά σε σχετική μας πρόσφατη ανάρτηση.


Προς την Δ/νση του blog ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.
(απάντηση σε σχετική μας πρόσφατη ανάρτηση, δείτε εδώ)

Αγαπητοί Κύριοι,
Απαντώντας στο σχόλιο σας το σχετικό με την ανακοίνωση του Νηρέα, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:
Κατ' αρχήν ήταν παράλειψη μας που δεν σας αποστείλαμε την ανακοίνωση μας και ζητούμε συγνώμη γι αυτό, υποσχόμενοι ότι δεν θα ξανασυμβεί.
Είναι απολύτως βέβαιο ότι πάρα πολλοί χρησιμοποιούν τις υποτιθέμενες διασυνδέσεις τους με τον Νηρέα, υποσχόμενοι, μεταξύ άλλων, θέσεις εργασίας σʼ αυτόν. Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να παρακολουθούμε και να παρεμβαίνουμε σε τυχόν τοποθετήσεις ορισμένων που όλως ανεύθυνα επιχειρούν να εμπλέξουν τον Ομιλό μας στις προσωπικες τους υποθέσεις. Θεωρούμε όμως ότι αργά ή γρήγορα αποδεικνύεται ότι αυτές οι τοποθετήσεις είναι ανυπόστατες και καταρρίπτονται από μόνες τους.
Σας δηλώνουμε υπεύθυνα ότι όποιος κάτοικος της περιοχής ψάχνει για δουλειά, στον Όμιλο μας, δεν χρειάζεται να απευθύνεται πουθενά αλλού, πέρα από τον εκπρόσωπο της εταιρείας στην περιοχή και μέσω των εταιρικών διαδικασιών.
Όπως γνωρίζετε, ο Νηρέας, απασχολεί ντόπιο προσωπικό όχι μόνο στις μονάδες του αλλά και υλοποιώντας βήμα προς βήμα τις υποσχέσεις του για ανάπτυξη στην περιοχή, στηρίζοντας άμεσα κι έμμεσα την οικονομία της.
Μέσα στην πρωτοφανή κρίση, υλοποιήσαμε μία τεράστια επένδυση αξίας 3 εκ. €, στην περιοχή της Τσαπουρνιάς, εκσυγχρονίζοντας υπάρχουσες εγκαταστάσεις και δημιουργώντας ένα κόσμημα για την περιοχή, το διαμετακομιστικό κέντρο μας με 65 εργαζόμενους προς το παρόν, που αποτελούν μέρος του συνολικού μας σχεδιασμού για το συγκεκριμένο κέντρο.
Τέλος αναφορικά με το χωροταξικό σχέδιο και τις προθέσεις μας για περαιτέρω επέκταση των θαλάσσιων δραστηριοτήτων μας, σας δηλώνουμε ότι δεν προτιθέμεθα να αναπτυχθούμε έξω από την περιοχή του Αστακού, πολλώ δε μάλλον σε περιοχές έντονα τουριστικές. Εξʼ άλλου ποτέ μέχρι σήμερα δεν κάναμε καμία παραγωγική μας μονάδα, χωρίς την συναίνεση των τοπικών κοινωνιών.
Αλλά ακόμα και στην περιοχή του Αστακού δεν θα γίνει καμία περαιτέρω επένδυση εάν αυτή συγκρούεται με τα συμφέροντα και το λαϊκό αίσθημα των κατοίκων, παρόλο που προφανώς κάτι τέτοιο θα βοηθούσε σημαντικά την τοπική κοινωνία που τόσο πλήττεται από την ανεργία και την έλλειψη επιχειρηματικής ανάπτυξης.
Εξ άλλου η ιστορία μας στην περιοχή το έχει πολλαπλά αποδείξει.
Αυτά, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Με εκτίμηση
Για τον Όμιλο Νηρέα

Μιλτιάδης Χατζημανωλάκης
Γενικός Δ/ντής Ιχθυοκαλλιέργειας

ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε. 
1ο χλμ. Κορωπίου-Βάρης 
194 00 Κορωπί-Αττικής, Ελλάδα 
T: 210 66 98 310
M: 697 58 78 929
F: 210 66 26 802

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ευχαριστούμε τον Όμιλο Νηρέα για την άμεση ανταπόκριση και την απάντηση του.

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Χατζημανωλακη
    Ξεκινώντας δεν άντεξα και μπήκα στον πειρασμό να αρχίσω το κείμενο που ακολουθεί απο το τέλος της επιστολής σας κυρίως για να σχολιάσω την έπαρση,την αλαζονεία και την περιφρόνηση που περικλείει η φράση ´´αυτα προς αποκατάσταση της αλήθειιας ´´
    Σε ποιους απευθύνεστε;Με ποιο δικαίωμα υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας;Για ποια αλήθεια μιλάτε;
    Αν θέλετε να μιλήσετε σοβαρά με τους πολιτες του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ να αποσύρετε αμεσα αυτη την τρισάθλια ανακοίνωση και να ξαναπιασετε το νήμα απο την αρχη.
    Τι σημαίνει οτι πολλοί μπορεί να μιλούν ΕΞ ονόματος του νηρεα;ΜΟΝΟ ένας μιλάει ΕΞ ονόματος του Νηρέα κι αυτός ειναι ο κ.Γαλουνης και να θεωρήστε βέβαιο οτι τίποτε δεν ειναι ανυπόστατο και καταρρίπτεο απεναντίας ολα επιβεβαιώνονται και αν θέλετε και ονόματα ,επειδή ο τόπος μιας ειναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε,μπορούμε να τα αναφέρουμε κι αυτα.
    Δηλώνεται ψέματα όταν λέτε οτι οποίος θέλει δουλειά μπορεί να απευθύνεται στην εταιρεία.Οποιος θελει να δουλέψει στο Νηρέα ξέρει που θα απευθυνθεί,πάντως όχι στον υπεύθυνο της εταιρείας.Πιο παλιά στο δημαρχείο ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ και τωρα σε συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο.
    Ο Νηρέας λέτε οτι απασχολεί ντόπιο προσωπικό!!!!!!Τι λέτε!!!!!!Εχουμε μείνει ενεοι!!!!!Τετοια παραχώρηση!!!Πρεπει να ορίσουμε και μια μέρα μες στο χρόνο που θα τη γιορτάζουμε προς τιμή των διοικούντων του Νηρέα.Αλλα επειδή κοντά σ´αυτα τα ωραία αναφέρετε και την λέξη ανάπτυξη μπορείτε να μας πείτε απο τα 500 εκατομμύρια ευρώ που έχετε δανειστεί ποσά επενδύσατε σ´αυτον τον ερμο το τόπο και που ακριβώς,με χαρτιά παρακαλώ όχι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.
    Την αγάπη σας για το περιβάλλον την εχουμε,μετά απο τόσα χρονια,διαπιστώσει με τελευταίο δείγμα την απόρριψη όλων των ελαστικών που ήταν αποθηκευμένα στις αποθήκες της ΕΑΣ σε παρακείμενο χωράφι αδιαφορώντας πλήρως για τις επιπτώσεις.Η ευαισθησία σας και η βοήθεια σας για την απομάκρυνση των ελαστικών ήταν μνημειώδης και παράδειγμα αυταπαρνησης και αλληλεγγύης για τις επόμενες γενιές.Αν δεν είχαμε κινητοποιηθεί μέσω της κίνησης πολιτων τα ελαστικά θα ήταν ακόμη εκεί και σεις δεν θα είχατε σταματήσει να λέτε τις ίδιες ανοησίες που λέτε και σήμερα,οτι δηλαδή ενδιαφέρεστε για τον τόπο.
    Ο τόπος όμως δεν ειναι κάτι αφηρημένο,δεν ειναι ο μισθός που δίνεται δεν δίνεται κάθε μηνα(;),ειναι οι άνθρωποι του που δεν ανέχονται να τους κοροϊδεύουν διάφοροι απίστευτοι τύποι σαν κι εσάς,ούτε να εκμεταλλεύονται την αγωνία τους για δουλειά διάφοροι απίστευτοι υποψήφιοι σαν τον κ.Γαλουνη.
    Αυτα λοιπον,πως το λέτε;α για την αποκατάσταση της αλήθειας.
    Υ.Γ.Ειναι η πρώτη και τελευταία φορά που υφισταμεθα την ταλαιπωρία του διαλόγου με άτομα που συμπεριφέρονται ως εισβολείς και όχι ως ευεργετηθεντες φιλοξενούμενοι.

    Συμπολιτεια ξηρομεριτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.