Εβδομάδα ανακοίνωσης υποψηφιοτήτων αυτή που ξεκινά...


Αυτήν και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε πολλές ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων από όλους τους συνδυασμούς που διεκδικούν τον Δήμο Ξηρομέρου. Η 18η Μαϊου είναι πλέον κοντά και οι συνδυασμοί πρέπει σιγά σιγά να διαμορφώνονται γιατί ως γνωστόν υπάρχουν και οι εκ του νόμου προθεσμίες.
Ήδη κάποιες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν και γνωρίζουμε και αρκετές άλλες, όμως δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αν δεν κοινοποιηθούν επίσημα από τους ίδιους τους συνδυασμούς. Με όλο αυτό το πήγαινε έλα, με όλες αυτές τις μετακινήσεις, και γενικά το μεγάλο ανακάτεμα, μπορείς να δεις κάποιους, ακόμα και την τελευταία στιγμή να αλλάζουν στρατόπεδο.
Άρα καλώς περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις γιατί κινδυνεύουμε να παραπληροφορήσουμε και να εκτεθούμε.
Πολλά φρέσκα πρόσωπα ακούμε, αλλά η αλήθεια είναι, ότι με εξαίρεση 1-2 περιπτώσεις, μέχρι τώρα δεν έχουμε δει ακόμα κάτι ιδιαίτερο. Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν...

7 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI ΑΠΙΔΙΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ 12,Ο7;;ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΛΟΚΟΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ -ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕς ΕΦΤΥΝΑΝ..ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΝΕ.....ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παλι καλα που ειναι εκλογες και βλεπουμε κανενα υποψηφιο γιατι σε 4 χρονια θα τους ξαναδουμε αυτους που κερνανε ολη μερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδή εσείς κ.8.14μ.μ θα ψηφίσετε με αν σας κερνάν ή όχι ένα τσίπουρο ; ή μήπως θα θέλατε "αγροτικό" ; ( αγροτικό = ουίσκι στις καλές εποχές). Αν τα κριτήριά σας είναι αυτά , τότε μην παραπονιέστε που μας διοικούν 30 χρόνια τα ίδια άτομα.

      Διαγραφή
  4. kalytera να πινουμε τα ουρα μας...αρκετα πια κουβαρταδες.....τετραετιας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αλλαξανε τα πραματα. πενταετιας πλεον, οπως στο στρατο. ΕΠΥ δημοτικος συμβουλος, ΕΠΥ υποψηφιος κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας, η προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών είναι το αργότερο 20 ημέρες πριν τις εκλογές.
    Ευχαριστούμε τον κ. Λυμπεράτο για την ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.