Ανακοίνωση υποψηφιότητας με την «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» των κ. Διονυσίου Μακρή και κ. Λευτέρη Μάντζαρη.

 

Εμείς η ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ που ασχολούμαστε συνέχεια με τα προβλήματα του τόπου, την ισονομία των πολιτών και την καθαρότητα των διοικούντων το Δήμο, προχωρήσαμε έμπρακτα πλέον στο να αναλάβουμε υπεύθυνα τα του Δήμου ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
Έτσι η κίνηση μας εξελίχθηκε σε συνδυασμό, τη «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» που ζητάει να διοικήσει επίσημα πλέον με τις ίδιες αρχές και την ίδια αυταπάρνηση, για το καλό των συμπολιτών μας.
Η γενική συνέλευση της Κίνησης Πολιτών ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ αποφάσισε να ηγηθεί του συνδυασμού της ο Ηλίας Φ. Γεωργαλής.
Δηλώνουμε την παρουσία μας, την αμέριστη συμπαράστασή μας σε αυτόν τον αγώνα, καθώς και την υποψηφιότητά μας στις επερχόμενες εκλογές.
Σας καλούμε όλους να συμπορευτείτε μαζί μας έχοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη τόσο στον επικεφαλής του συνδυασμού, όσο και στα πρόσωπα που τον πλαισιώνουν.
Εμπρός λοιπόν ώστε το Ξηρόμερο να αποκτήσει τη δική του φωνή με τους δικούς ανθρώπους και τη δημοτική αρχή που του αξίζει.

Διονύσης Μακρής
Οικονομολόγος, τέως διευθυντής Αγροτικής Τράπεζας.

Λευτέρης Μάντζαρης.
Οδοντίατρος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.