Απάντηση του συνδυασμού «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης» στον κ. Αποστόλη Πανταζή. Σχεδόν ρατσιστικές οι απόψεις του κ. Πανταζή.


Είναι φανερό ότι ο συνδυασμός του κ. Γαλούνη βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Βλέποντας ότι χάνει παντού, σε όλο το Ξηρόμερο, αποφάσισε να παίξει το τελευταίο χαρτί του και φυσικά να το κάψει. Μη έχοντας να εκφέρει πολιτική σκέψη, ιδέες και επιχειρήματα στην προεκλογική αντιπαράθεση κατέφυγε στο πεδίο του πιο ακραίου λαϊκισμού.
Το ρόλο αυτό ανέλαβε ένα από τα «πρωτοπαλίκαρα» του «καπετάνιου» Γαλούνη ο κ. Απόστολος Πανταζής. Με μια πρωτοφανή, για τις ιδέες που εκφράζει, ανακοίνωση ο κ. Πανταζής, αφού μας αυτοσυστήνεται ότι είναι βέρος Ξηρομερίτης…. Θέτει καταρχήν θέμα καταγωγής…!!!! Δηλαδή για να προσφέρεις στον τόπο που ζεις και εργάζεσαι θα πρέπει ο παππούς σου και ο προπάππος σου να έχει καταγωγή από εκεί!!! Με την ίδια λογική ο κ. Στάικος (με καταγωγή από την Καλαμάτα) δεν θα έπρεπε να εκλεγεί Δήμαρχος, ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος (με καταγωγή από την Πάτρα) δεν θα έπρεπε να έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο της Αθήνας..!! Και θα μπορούσαμε να αναφέρουμε δεκάδες παραδείγματα από όλη την Ελλάδα.
Χρησιμοποιεί μάλιστα ο κ. Απόστολος Πανταζής και ακραίες εκφράσεις όπως «αίμα Ξηρομερίτικο» θυμίζοντας ανακοινώσεις μίσους άλλων εποχών. Πλέον το πράγμα ξεφεύγει από τα όρια της φαιδρότητας και γίνεται επικίνδυνο. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ, τον κ. Γεωργαλή, τον κ. Βότση και τον κ. Κατσιπάνο να καταδικάσουν τις σχεδόν ρατσιστικές απόψεις του κ. Πανταζή.
Επί της ουσίας τώρα, νομίζουμε κ. Πανταζή ότι η κ. Ντίνα Σαμαρά τα τελευταία χρόνια είναι πολύ περισσότερο στο Ξηρόμερο από εσάς αλλά και από τον καπετάνιο σας Γαλούνη, ο οποίος εδώ και μια εικοσαετία είναι μόνιμος κάτοικος Αγρινίου.
Τελικά για έναν αρχηγό τι μετράει ο πρότερος έντιμος βίος ή η καταγωγή του;
Όσο αναφορά τους «γυρολόγους» όπως χαρακτηρίζετε κάποιους από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους και επιστήμονες αυτή την στιγμή στην κοινωνία του Ξηρομέρου, μάλλον πολύ θα θέλατε να τους πείσετε να έρθουν στον συνδυασμό που επιλέξατε, αλλά δεν τα καταφέρατε και σας πονάει αυτό. Και αν ψάχνετε για γυρολόγους κοιτάξτε τον συνδυασμό σας που απαρτίζεται κατ’ εξοχήν από τέτοιους. Οι πολίτες του Ξηρομέρου όμως τους ξέρουν και θα τους καταψηφίσουν.
Σχετικά τώρα με τις απειλές που λέτε ότι δεχθήκατε μάλλον αυτές είναι αποκυήματα της φαντασίας σας και τα αναφέρετε μόνο και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού. Γνωρίζουν όλοι οι δημότες ότι η κ. Ντίνα Σαμαρά έχει βοηθήσει και έχει άριστες σχέσεις με όλους τους συλλόγους του Δήμου, αθλητικούς και πολιτιστικούς. Και κάτι ακόμη κ. Πανταζή. Πριν λίγο καιρό η οικογένειά σας ευγνωμονούσε την οικογένεια Σαμαρά, ενώ όλοι γνωρίζουν τι είχε ψηφίσει ο αρχηγός του συνδυασμού σας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αλλά όπως λέει και ο λαός μας Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. 
Τέλος , ναι το Ξηρόμερο χρειάζεται ανθρώπους με όνειρα. Αλλά ο αρχηγός σας τόσα χρόνια έχει αποδείξει ότι το μόνο όνειρο του είναι η προσωπική του αποκατάσταση. Όσο για εσάς, γεννάται ένα εύλογο ερώτημα για την σκοπιμότητα της συμμαχίας σας ..και ο νοών νοείτω.
Οι Ξηρομερίτες και οι Ξηρομερίτισσες γνωρίζουν ποιος τόσα χρόνια τσαλαπάτησε τα όνειρα τους. Γνωρίζουν τον αυταρχισμό και τον κομματισμό μιας εξουσίας που τελευταία επιλογή της ήταν ο πολίτης. Γι αυτό στις επόμενες εκλογές θα επιλέξουν με αίσθημα ευθύνης την Ντίνα Σαμαρά και τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης» .
Επίσης στην αναφορά του κ. Πανταζή «συνδυασμός που δεν ηγείται και δεν αποτελείται από Ξηρομερίτες δεν χρειάζεται να γίνεται λόγος καν», απαντάμε όλα εμείς τα στελέχη του συνδυασμού μας ότι μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε που έχουμε γεννηθεί και ήρθε να μας πληροφορήσει ο «μόνιμος» κάτοικος Αστακού κ. Πανταζής.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«TO ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ- Επιλογή ευθύνης».

27 σχόλια:

  1. Πανικοβλήθηκαν στο επιτελείο της Ντίνας!!!!!
    Πανικός!!!!!!
    Περαστικά!!!!!!!
    Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας τελείωσε ο Πανταζης!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία Σαμαρά διακρίνω έναν πανικό στην απάντηση σας! Ο κύριος Παταζής σας έφερε προ εκπλήξεως! Πιο συγκεκριμένα ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ! Όσο για το συνδυασμό του Γαλούνη δεν νομίζω ότι χάνει...απεναντίας πάει για νίκη από πρώτη Κυριακή! Αυτά είναι τα λόγια του κόσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι δημοσκοπησεις αλλους πανικοβαλαν. γεμισε το ξηρομερο αγιους βασιληδες πασχαλιατικα!!!!

    χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναρωτιέμαι το εξής: Για ποιο λόγο δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ αυτές οι Δημοσκοπήσεις? Μήπως γιατί έδειχναν δυνατό προβάδισμα Γαλούνη?

      Διαγραφή
    2. Ευχαρίστως οι ερωτώντες να προσέλθουν να δούνε τα αποτελέσματα.Περαστικά σας.

      Διαγραφή
    3. Και τώρα ποιος θα πάρει τους ψήφους που σας τάζανε.

      Διαγραφή
    4. καπα ρεσερσ

      8 μοναδες πισω και ο γεωργαλης σε αποσταση αναπνοης ο οποιος θα περασει δευτερος γιατι εχει δυναμικη.

      γι αυτο βγαλατε πασχαλιατικα αγιοβασιληδες για να κλεισετε αρον αρον τα ψηφοδελτια με οποιους βρειτε. πανικος.

      σας επεσε βαρυ το αρνι δεν πειραζει. το συκαλακι στις 18 και στις 25 περγαμοντο

      Διαγραφή
  5. Μπράβο Αποστόλη. Τους έκανες να τρέμουν. Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντίνα μην κανεις τον κόπο να κατέβεις καθόλου....
    Θα σε τελειώσει ο Πανταζης!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανικο στο επιτελειο γαλουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΡΑΒΕΤΑΙ! Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΑΡΓΗΤΕ...Ο ΜΑΗΣ ΕΕΕΦΤΑΣΕΕ! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ειπε ο ανθρωποσ επι λεξει για τα χρηματα....ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ [PERISSOTERA DHLADH MPOROYN] ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ[δηλαδη με καθε τροπο..].Δειχνει την πλεονεξια και το ο σκοπος αγιαζει το μεσον.....ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΛΟΙΠΟΝ;ΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕς ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βρισκω σωστη την ανακοινωση ..γιατι το μονο που βρηκε να πει ο πανταζης ηταν για την καταγωγη λαθος αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σημερα μαθαμε το προγραμμα του συνδυασμου που στηριζει ο πανταζης

    ειμαστε ξηρομεριτες και μεσα μας ρεει ξηρομεριτικο αιμα - ψηφιστε μας

    ουτε στην ουγκαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΨΗΦΙΣΩ ΒΟΤΣΗ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. o galounis kserei oti xanei kai ebgale to teleytaio xarti tou ton pantazh..omvw den kerizei tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O ARETAKIAS TO MONO POY MPOREI NA KANEI EINA NA PAIKSEI TO XARTI PANTAZI. TO EKAPSE OMOS TOSO NORIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οχι θα μας κυβερνήσει η Κρήτη....
    Κ το θερμο....
    Αυτό μας έλλειπε....
    Εδω ειναι ξηρόμερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εγω παντως ειχα σκοπό να ψηφίσω τον αποστόλη πανταζή και μόνο, επειδη ακουγα καλα λογια, αλλα μαυτα που ανακοινωσε και κατι αλλα που ακουσα αυτες τις μερες για τον αρχηγο τους που εκανε σαν προεδρος και δημαρχος θα ψηφισω τελικα και γω τον βοτση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το χαρτι πανταζη καηκε ..ειναι σιγουρο, ο αρετακιας δεν εχει αλλο οπλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΤΕΛΟΣ ...Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ; Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΚΕΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πανταζη εισαι και θα εισαι το παιδι μασ ο γνησιοσ ξηρομεριτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ηρθε η ωρα να εγκαταλειψετε το θρονο σας...το ξηρομερο αλλαζει..δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.