"Ψήφισέ με, κι εγώ θα σε βάλω στα ψάρια"...


Καυστική ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Ξηρομέρου κ. Ηλία Γεωργαλή με τον συνδυασμό «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών». Σχολιάζει την δεύτερη ανακοίνωση του Ομίλου Νηρέα (δείτε εδώ), η οποία βγήκε σε απάντηση σχετικού άρθρου του Blog μας (δείτε εδώ). Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών».


Κύριε Χατζημανωλάκη.
Ξεκινώντας δεν άντεξα και μπήκα στον πειρασμό να αρχίσω το κείμενο που ακολουθεί από το τέλος της επιστολής σας, κυρίως για να σχολιάσω την έπαρση, την αλαζονεία και την περιφρόνηση που περικλείει η φράση "αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας". Σε ποιους απευθύνεστε; Με ποιο δικαίωμα υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας; Για ποια αλήθεια μιλάτε;
Αν θέλετε να μιλήσετε σοβαρά με τους πολίτες του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, να αποσύρετε άμεσα αυτή την τρισάθλια ανακοίνωση και να ξαναπιάσετε το νήμα από την αρχή.
Τι σημαίνει ότι πολλοί μπορεί να μιλούν ΕΞ ονόματος του Νηρέα; ΜΟΝΟ ένας μιλάει ΕΞ ονόματος του Νηρέα κι αυτός είναι ο κ. Γαλούνης, και να θεωρήσετε βέβαιο ότι τίποτε δεν είναι ανυπόστατο και καταρριπτέο. Απεναντίας, όλα επιβεβαιώνονται και αν θέλετε και ονόματα. Επειδή ο τόπος μας είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε, μπορούμε να τα αναφέρουμε κι αυτά.
Δηλώνετε ψέματα όταν λέτε ότι όποιος θέλει δουλειά μπορεί να απευθύνεται στην εταιρεία. Όποιος θέλει να δουλέψει στο Νηρέα ξέρει που θα απευθυνθεί, πάντως όχι στον υπεύθυνο της εταιρείας. Πιο παλιά στο Δημαρχείο ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, και τώρα σε συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο.
Ο Νηρέας λέτε ότι απασχολεί ντόπιο προσωπικό!!!!!! Τι λέτε!!!!!! Έχουμε μείνει ενεοί!!!!!Τέτοια παραχώρηση!!! Πρέπει να ορίσουμε και μια μέρα μες στο χρόνο που θα τη γιορτάζουμε προς τιμή των διοικούντων του Νηρέα.
Αλλά επειδή κοντά σ´ αυτά τα ωραία, αναφέρετε και τη λέξη ανάπτυξη, μπορείτε να μας πείτε από τα 500 εκατομμύρια ευρώ που έχετε δανειστεί, πόσα επενδύσατε σ´αυτόν τον έρμο τον τόπο και πού ακριβώς; Με χαρτιά παρακαλώ, όχι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.
Την αγάπη σας για το περιβάλλον την έχουμε -μετά από τόσα χρόνια- διαπιστώσει, με τελευταίο δείγμα την απόρριψη όλων των ελαστικών που ήταν αποθηκευμένα στις αποθήκες της ΕΑΣ σε παρακείμενο χωράφι αδιαφορώντας πλήρως για τις επιπτώσεις. Η ευαισθησία σας και η βοήθεια σας για την απομάκρυνση των ελαστικών ήταν μνημειώδης και παράδειγμα αυταπάρνησης και αλληλεγγύης για τις επόμενες γενιές. Αν δεν είχαμε κινητοποιηθεί μέσω της Κίνησης Πολιτών, τα ελαστικά θα ήταν ακόμη εκεί και σεις δεν θα είχατε σταματήσει να λέτε τις ίδιες ανοησίες που λέτε και σήμερα, ότι δηλαδή ενδιαφέρεστε για τον τόπο.
Ο τόπος όμως δεν είναι κάτι αφηρημένο. Δεν είναι ο μισθός που δίνεται δεν δίνεται κάθε μήνα (;). Είναι οι άνθρωποι του, που δεν ανέχονται να τους κοροϊδεύουν διάφοροι απίστευτοι τύποι σαν κι εσάς, ούτε να εκμεταλλεύονται την αγωνία τους για δουλειά διάφοροι απίστευτοι υποψήφιοι σαν τον κ. Γαλούνη.
Αυτά λοιπόν, πως το λέτε; "Για την αποκατάσταση της αλήθειας".
Υ.Γ. Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που υφιστάμεθα την ταλαιπωρία του διαλόγου με άτομα που συμπεριφέρονται ως εισβολείς και όχι ως ευεργετηθέντες φιλοξενούμενοι.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

7 σχόλια:

  1. τάζει θέσεις εργασίας που δεν υπάρχουν. δηλαδή εξαπατά ανθρώπους που έχουν την αγωνία τους.
    αν αθροίσεις πόσες θέσεις έχει τάξει τότε ο δήμος μας θα κάνει παγκόσμιο ρεκόρ μιας και θα έχει ποσοστό ανεργίας 0%!!!
    πρόταση:
    1) ο νηρέας να λάβει νομικά μέτρα εναντίον του αν εννοεί την ανακοίνωση του και αν πραγματικά δεν συμμετέχει σε όλο αυτό. δεν είναι ο καθένας όπως λέει στην ανακοίνωση αλλά ΕΝΑΣ.
    2) κάθε άνθρωπος που εξαπατηθεί από οποιονδήποτε σε αυτό το θέμα να έχει δικαίωμα να τον κάνει μαύρο στο ξύλο και όλοι να πάμε μάρτυρες υπερασπίσεως του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ , Η ΑΛΗΘΕΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ " ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ " . 30 ΟΛΑΚΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΝΗΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ...ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ. ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΤΑ ΟΝΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ(ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ). ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ (ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ)ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ;ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ, ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην ανησυχεις φιλε. ο κοσμος εχει εμπεδωσει οτι τυποι κοπης και συμπεριφορας Γαλουνη, και καταλαβαινουν ολοι γιατι μιλαω, εφτασαν την χωρα στην χρεοκοπια, γιατι χρεοκοπησαμε απλα δεν μας το ειπαν με αυτη την λεξη.

      το χουνερι που θα παθουν δεν το περιμενουν. ηδη ο κυριος με τον τριποτσετη πηρε το πρωτο μηνυμα.
      τωρα θα παρει και το δευτερο και ηχηρο

      Διαγραφή
    2. συμφωνώ , ότι ο 2ος γύρος , θα είναι πράγματι το 2ο Βατερλώ . Όμως , αγαπητέ 10.10μ.μ στα λόγια είμαστε καλοί. Γιατί δεν κατεβαίνετε και σεις και άλλοι , ώστε να υπάρξει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε ; Εφ΄ όσον κάποιος έχεις δικαίωμα να κατεβαίνει υποψήφιος κι αν δεν ασχοληθείτε και σεις και άλλοι , μοιραία φίλε μου θα βάζει υποψηφιότητα αυτός που εσεις κρίνετε και επικρίνετε. Μου φαίνεται ότι έξω απ΄ το χορό , ξέρουμε όλοι μα ςπολλά τραγούδια....

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΕ 11.04 ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ...

      Διαγραφή
  4. Ομοιος τον ομοιο αγαπα και η κοπρια τα λαχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.