Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης με αίσθημα ευθύνης επιλέγει ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ.



Δήλωση υποψηφιότητας Τριανταφυλλάκη Ιωάννη.

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες.
Φίλοι και φίλες.
Σε ένα κομβικό σημείο για την τοπική αυτοδιοίκηση και σε μια δύσκολη συγκυρία για τον Δήμο μας, επιλέγω την σύμπλευση με τον συνδυασμό "ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Eπιλογή ευθύνης" με επικεφαλή την κ. Σαμαρά-Κουμανδράκη Κωνσταντίνα.
Εκείνοι που επιλέγουν να προσφέρουν στο τόπο τους επιβάλλεται να εξετάσουν την καλύτερη δυνατή διαμόρφωση συνεργασιών, ώστε με συλλογική προσπάθεια ο Δήμος μας να αντεπεξέλθει στα προβλήματα των καιρών. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη και είναι προϊόν έντονων εσωτερικών διεργασιών και προσεκτικής χαρτογράφησης της κοινωνίας.
Μετά την αποχώρηση του κ. Στάϊκου από την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, τα διλήμματα ήταν πολλαπλά. Μέσα από ένα ψηφοδέλτιο νίκης, όπως αυτό διαμορφώνεται, η ευθύνη είναι τεράστια και είμαι σε θέση να την αναλάβω.
Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον κ. Γαλούνη, όσο και τον κ. Γεωργαλή για τις προτάσεις τους για συνεργασία και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν ιδιαίτερα τιμητικές. Σε μια εκλογική αναμέτρηση έρχεται η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις ''με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις''. Δεσμεύομαι ότι σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και πολύ περισσότερο μετά το πέρας των εκλογών θέτω τον εαυτό μου και στην υπηρεσία τους με πνεύμα συνεργασίας και γνώμονα το κοινό καλό.

Ο Δήμος αυτός μας ενώνει. Τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν με τον ''Καλλικράτη'' δημιούργησαν ένα δύσκολο σκηνικό. Πάνω από διχαστικές αντιλήψεις και με ένα πρόγραμμα προοπτικής για τα επόμενα χρόνια, με διάρκεια, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και έντιμη διαχείριση μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Με αίσθημα ευθύνης σας προσκαλώ να συμπαραταχθούμε και να αγωνιστούμε για το μέλλον και τις προοπτικές που δικαιούμαστε όλοι όσοι ζούμε στο Ξηρόμερο -τον τόπο της καρδιάς μας…

Με εκτίμηση
Τριανταφυλλάκης Ιωάννης
Ιατρός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

6 σχόλια:

  1. Μας λετε κυριε Τριανταφυλλακη οτι η επιλογη σας είναι προϊόν έντονων εσωτερικών διεργασιών και προσεκτικής χαρτογράφησης της κοινωνίας.Δηλαδη επιασες τον παλμο της κοινωνιας και ειδες οτι χτυπα δυνατα για την Ντινα;Θαυμασες το μεγαλειωδες εργο της και την πολυ επιτυχημενη πορεια της σαν υπερ-αντιδημαρχος που ηταν τριαμιση χρονια και θελεις να την βοηθησεις να συνεχισει το εργο της;;;;ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ για το καλο του Ξηρομερου ευχομαι καλη προσωπικη επιτυχια σε εσας και καλη αποτυχια στον συνδιασμο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΜΒΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΧΕ.ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ..........ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστή τοποθέτηση που αποπνέει ήδη φρεσκαδούρα. Καλή επιτυχία Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΤΟ ΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GIANNH KANEIS DEN EXEI NA SOY PROSAPSEI KATI.EKENES THN EPILOGH SOY ,DIKAIVMA SOY TVRA O KOSMOS KRINEI.EXEIS POLLOYS AGONISTES MAZI SOY .EISAI O ...AFTHARTOS....EMPISTEYOMASTE THN KRISH SOY KAI SE STHRIZOYME ...H NEA ARXH EISAI ESY KAI H NTINA...KALH EPITYXIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.