Οι εκλογές πέρασαν… το στίγμα έμεινε.


Πρώτο θέμα των συζητήσεων στο Ξηρόμερο είναι οι δημοτικές εκλογές. Οι συζήσεις δίνουν και παίρνουν και ακούγονται απίστευτα πράγματα που έλαβαν χώρα που δεν τιμούν κανέναν και στιγματίζουν το Ξηρόμερο. Η πλειοψηφία των ανθρώπων μιλά για διακίνηση χρήματος, ανθρώπους που εξαγοράστηκαν, συνειδήσεις που εκμαυλίστηκαν, για ανθρώπους που τα πήραν από δύο μεριές, για χωριά που άλλαξαν θεαματικά τα αποτελέσματα από την μία Κυριακή στην άλλη με παρεμβάσεις και με χρήμα. Κάποιοι μιλάνε για πεντακοσάευρα σε κοινή θέα, για πενηντάευρα έξω από εκλογικά κέντρα.
Που είναι η αλήθεια που το ψέμα και η υπερβολή δεν ξέρουμε. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί όλοι να έχουν πάθει ομαδική παράκρουση. Το μέρος είναι μικρό και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΥΛ ΑΠΟ ΘΕΩΡΙΑ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ; ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.