Δελτίο τύπου συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - Πρώτα ο πολίτης».


Συμπατριώτες – συμπατριώτισσες.
Τη Κυριακή που μας πέρασε τελείωσε η εκλογική μάχη. Αντιμετωπίσαμε το κατεστημένο, τις συμβιβασμένες νοοτροπίες, τους εκβιασμούς, τις απειλές, τη πίεση και παρ' όλα αυτά ο Λαός με την ψήφο του, τα ξεπέρασε όλα.
Είμαστε τώρα εδώ κι αφήνουμε τα σβηστά κεριά πίσω μας. Κοιτάζουμε μπροστά τη φλόγα που ανάβει. Την απαρχή μιας πορείας δύσκολης και συναρπαστικής. Για ένα καινούργιο, δυνατό Ξηρόμερο. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας.
  • Εσάς που μας δώσατε την εντολή της ευθύνης διακυβέρνησης του Δήμου.
  • Τους συνεργάτες μου, τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που μόχθησαν για την επιτυχία αυτή.
  • Τον Αποστόλη Πανταζή δηλώνοντας ότι χωρίς αυτόν η προσπάθεια δεν θα είχε αίσιο τέλος.
  • Τους επικεφαλής των άλλων Συνδυασμών Ηλία Γεωργαλή, Μάκη Βότση, Τάσο Κατσιπάνο για τον έντιμο αγώνας τους.
Δηλώνουμε ότι θ αρχίσουμε άμεσα τον προγραμματισμό των ενεργειών παραλαβής του Δήμου έτσι ώστε από τη 1η Σεπτεμβρίου, πανέτοιμοι να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για το Δήμο μας.
Μας περιμένει σκληρή δουλειά σ' ένα Δήμο γεμάτο προβλήματα, για τη λύση των οποίων είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε μάχες και να τα λύσουμε.
Δηλώνουμε ότι θα συνεργαστούμε με όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου για το καλό του τόπου .
Καλούμε την Απερχόμενη Δημοτική αρχή να εκπληρώσει το καθήκον της τους τρεις τελευταίους μήνες της θητείας της και να παραδώσει ομαλά το Δήμο στη νέα Διοίκηση.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

11 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι σπερνεις θεριζεις μετα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως είναι η μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα νικητή συνδυασμού που ευχαριστεί ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ και ιδιαίτερα ένα υποψήφιο δημοτικο σύμβουλο. Καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητε 12.55 ο τοπος θα παει μπροστα η πισω με τις νοοτροπιες των δεκαετιων του 80 και 90 τοτε που ολοι αυτοι που σημερα στηριξαν τον νυν εκλεγμενο δημαρχο διαρηγνειαν τα ιματια τους και πρωτοστατουσαν στον εκδιωγμο του απο τον δημαρχειακο θωκο ποσο μικρη μνημη εχουν και ποσο ευκολα αλλαζουν στρατοπεδο αντε παιδια καλη δουλεια στα καθιερωμενα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελπιζω να μην μετανοιωσεται που τους ψηφισατε πραγμα απιθανο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητε φιλε 9.46 π.μ διαβαστε καλύτερα την ανακοινωση και θα δείτε οτι οι ευχαριστίες είναι προς ΟΛΟΥΣ τους συμβούλους , τον κόσμο και στο κάτω κάτω η λαΊκη ετυμηγορία είναι πολύ νωπή και μάλιστα με διαφορά τοσο στον πρώτο όσο και στον 2ο γύρο ( 874 σταυροί ή 9% ). Δεν χρειάζονται κακιούλες....Εσας που δεν τον στηρίξατε γιατι να σας ευχαριστήσει ; Ας κάνει αποτίμηση του αποτελέσματος η κ. Κωστούλα Κουμανδράκη και να ξέρετε οτι δεν κέρδισε ο Γαλούνης . Απλά έχασε η ξενοτοπίτισσα (Κρητικιά) που ήθελε να διοικήσει το Ξηρόμερο όταν 4 χρόνια αμφιβάλλω να ήλθε στον Μύτικα 4 φορές εκτός της περιόδου των εκλογών. Ο κόσμος έκλεισε τα μάτια και διάλεξε μεταξύ 2 κακών το λιγότερο κακό. Επαναλαμβάνω, η Λαϊκή ετυμηγορία είναι νωπή και δεν σας τιμούν τέτοιου είδους "χολές" .Ελπίζω το μπλόκ , τώρα, που τέλειωσαν οι εκλογές να λειτουργεί αντικειμενικα και να δημοσιεύσει την άποψη μου, η οποία σας την ξαναλέω. Δεν κέρδισε ο κ. Γαλούνης. ΕΧΑΣΕ η κ. Κωστούλα Κουμανδράκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο συμβουλοι άλλο λαός . κακιουλες δεν θελω.

      Διαγραφή
  7. βλεπω φωτογραφιες απο τον τοπο μου και σκεφτομαι τωρα που θα καταστραφουν ολα τι θα κοιταω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συνεχιστε τωρα απο εκει που ειχατε μεινει γτ σας ειχαν διακοψει για 8 χρονια. καλη συνεχεια στα μεγαλα εργα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σεβασμός κ.1.50μ.μ σαυτό που επέλεξε ο λαός με δημοκρατικές διαδικασίες που και ΣΕΙΣ συμμετείχατε.

      Διαγραφή
  9. Τελικά ότι μας αξίζει παίρνουμε..

    Ας αναλογιστούμε που πάμε και ας αφήσουμε τα μικρά ή μεγάλα συμφέροντά μας.
    Αντί να παραδειγματιζόμαστε από την πολύ καλή και ομαλή τουριστική εκμετάλλευση της Παλαίρου και να ζητούμε το ίδιο για τον τόπο μας ασχολούμαστε με όλα τα υπόλοιπα.
    Τώρα το ποιος "έχασε και το ποιος "κέρδισε" δεν θα πρέπει να μας απασχολεί.
    Ας μας απασχολήσει το ποιο θα είναι το κέρδος για τον τόπο μας και εμάς κατ΄ επέκταση.

    Σας χαιρετώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.