Οι παρεμβάσεις του κ. Αναστάσιου Κατσιπάνου στο Blog μας.


Την επιθυμία του να αναρτηθούν οι παλαιότερες παρεμβάσεις του στο Blog, μας εξέφρασε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας ο φίλος κ. Αναστάσιος Κατσιπάνος. Ψάξαμε, τα βρήκαμε και σας τα παρουσιάζουμε με χρονολογική σειρά.
Για το δεύτερο γύρο των εκλογών και τι πρόκειται να πράξει μας επί λέξη: «Βασίλη εγώ κατέβηκα κάνοντας αυτό που πίστευα και πάω στο σπιτάκι μου να ησυχάσω. Αυτοί που με ψήφισαν είναι ελεύθεροι και ξέρουν τι θα κάνουν».
Ακολουθούν όλες οι δημόσιες παρεμβάσεις του κ. Αναστάσιου Κατσιπάνου στο Blog μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.