Δεκτά τα ανώνυμα άρθρα και σχόλια, αλλά παροτρύνουμε για επώνυμη αρθρογραφία και σχόλια στο Blog.


Σαν Blog δεν είμαστε καθόλου εναντίον της ανώνυμης αρθρογραφίας και σχολίων, αλλά ενθαρρύνουμε τους συμπατριώτες μας να στέλνουν την επώνυμη αρθρογραφία τους και τα επώνυμα σχόλια τους, για οποιοδήποτε θέμα αυτοί κρίνουν. Γνωρίζουμε πάρα πολλούς, και ιδιαίτερα νέους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν άποψη για πολλά θέματα της περιοχής μας. Έχουμε τύχει πολλές φορές σε συζητήσεις μαζί τους και καλό είναι να βγαίνουν οι ενδιαφέρουσες αυτές γνώμες και δημόσια με την μορφή αρθρογραφίας.
Ο δημόσιος διάλογος για τα τοπικά θέματα ποτέ δεν προκαλεί κακό και μόνο προς την θετική κατεύθυνση μπορεί να οδηγήσει.
Γνωρίζουμε ότι πολλοί διστάζουν γιατί σου λένε... «Ναι..., να κάτσω εγώ να πω την γνώμη μου την άποψη μου δημόσια για ένα θέμα, και από κάτω να με περιλάβουν οι ανώνυμοι και να μου λένε το μακρύ και το κοντό τους;».

Φίλοι αναγνώστες.
  • Μπορείτε να στείλετε το άρθρο σας ζητώντας απενεργοποιημένα τελείως τα σχόλια, είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα, γιατί δεν θέλετε να μπείτε σε διάλογο και απλά θέλετε να καταθέσετε μία άποψη.
  • Μπορείτε επίσης να στείλετε το άρθρο σας ζητώντας να επιτραπούν μόνο τα επώνυμα σχόλια.
Αυτές οι δυνατότητες υπάρχουν, και αν τις ζητήσετε, το Blog θα φροντίσει να τις εξασφαλίσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.