Που είναι οι ομπρέλες μας ρωτάει ο κόσμος.


Πολλοί Μυτικιώτες μας προσεγγίζουν και μας ρωτούν γιατί δεν έχουν μπει ακόμα οι ομπρέλες που τοποθετήθηκαν πέρυσι (δείτε εδώ), στην παραλία του λιμανιού του Μύτικα. Δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο, απλά θυμόμαστε ότι 2 Ιουλίου τοποθετήθηκαν πέρυσι και πιστεύουμε ότι λογικά θα μπουν και φέτος. Θα είναι παραλογισμός θετικές κινήσεις που έτυχαν γενικής αποδοχής και θετικών σχολίων απ' όλους, αντί να επαναλαμβάνονται και να ενισχύονται, να καταργούνται. Τότε δεν πηγαίνουμε μπροστά αλλά πίσω.
Επίσης θα πρέπει να τοποθετηθούν πάλι οι τρεις αλλά και παραπάνω ομπρέλες στην πολύ όμορφη παραλία της «Ελιάς» προς Πάλαιρο, αλλά και σε αυτήν της «Καμπελαύκας». Επίσης προτείνουμε και στην παραλία μπροστά από την Αγροτική Τράπεζα να μπουν κάποιες ομπρέλες. Στη συγκεκριμένη παραλία πάρα πολλοί κάνουν το μπάνιο τους όπως ορθά μας επισήμαναν αναγνώστες μας.

9 σχόλια:

  1. Οι δημότες δεν ζητούν αλλά απαιτούν να μπουν οι ομπρέλες όπως και πέρυσι. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αύριο έρχονται παιδιά.... Εγώ θα τις πάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομπρελες δεν χρειαζονται. πεταμενα λεφτα.ο κοσμος παει εκει για ηλιοθεραπεια.
    Ρε μεγαλε 12.13 τι πραμα ειναι αυτο .ανωνυμος αλλα.... εγω θα τις παω...και που να σε μαντεψουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις ενημερωθήκαμε ότι οι ομπρέλες τοθετήθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε χρειάζεται ναμε μαντέψεις ούτε πολιτική κάνω ούτε διαφήμιση ούτε τον έξυπνο... Ενημέρωση έκανα στο μπλοκ...... Τώρα αν είναι πεταμένα λεφτά για σένα γνώμη σου είνε..... Εγώ την δουλειά μου έκανα απλά μετά από εντολή.... Αντε καλό καλοκαίρι και καλή ηλιοθεραπεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως ήρθε η ώρα για οργανωμένες ιδιωτικές παραλίες να ανέβει το επίπεδο γιατί βλέπω μόνο αυτές πάντα γεμάτες. Λέω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ομπρέλες ζητάει ο κόσμος και καλά κάνει... Αυτός ο κόσμος ομως όταν τελειώνει το μπάνιο του και την ηλιοθεραπεία του, τα σκουπιδια του τα μαζεύει???.. Γιατι πριν λιγο καιρό που επισκέφτηκα τις παραλίες μας φωτογράφισα σκουπίδια απο πέρυσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mα τα σκουπίδια είναι το σήμα κατατεθέν μας!!!

      Διαγραφή
  8. Η γαιδουρια μας ειναι το σημα κατατεθεν μας. Τα σκουπιδακια στους καδους, οχι οπου αποφαμε. Και οταν το 2014 μιλαμε για προβλημα στο μαζεμα, ε τοτε ναι, εχει και η αρχη προβλημα. Μπορει ενας να λυσει τα καθημερινα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.