Αιτωλοακαρνανία: Αγόρασαν οκτώ τόνους ψάρια... χωρίς να πληρώσουν!



Τυχερός στάθηκε ο ιδιοκτήτης μιας μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στον Μύτικα κι αυτό γιατί ειδοποίησε εγκαίρως τις Αρχές, οι οποίες εντόπισαν το φορτηγό.
Γλίτωσε στο παρά πέντε την οικονομική καταστροφή ο ιδιοκτήτης μιας μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, που εμπιστεύτηκε τρεις αγνώστους οι οποίοι συστήθηκαν ως εκπρόσωποι μεγάλης ξένης εταιρείας και αγόρασαν οκτώ τόνους ψάρια χωρίς να τον πληρώσουν!
Επί δέκα ημέρες περίμενε μάταια το… έμβασμα από το εξωτερικό ο ιδιοκτήτης της μονάδας, αλλά εκείνο δεν ερχόταν, ούτε οι «αγοραστές» έδιναν σημεία ζωής. Έτσι, κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας όπου του είχαν πει πως βρίσκεται η έδρα τους και εκείνοι ξεκίνησαν έρευνες για να τους εντοπίσουν. Πράγματι, τα νωπά ψάρια βάρους 8,1 τόνων βρέθηκαν φορτωμένα στο φορτηγό ενός 46χρονου που κατασχέθηκε και αποδόθηκαν στο θύμα.
Μαζί με τον κάτοχο του οχήματος συνελήφθησαν και οι συνεργοί του ηλικίας 43 και 39 χρόνων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων συνεργών τους και για να διαπιστωθεί αν έχουν εξαπατήσει και άλλους επιχειρηματίες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.