Σύλλογος Επαγγελματιών Μύτικα: Το λιμάνι δεν είναι πάρκινγκ!!!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΥΤΙΚΑ
Μύτικας 20.7.2014

Κάθε καλοκαίρι ερχόμαστε αντιμέτωποι με το ίδιο πρόβλημα όσον αφορά το λιμάνι και τα αυτοκίνητα που βρίσκονται μόνιμα παρκαρισμένα, ειδικά στον δυτικό λιμενοβραχίονα. Το λιμάνι είναι ένας χώρος για να εξυπηρετούμαστε όλοι!!!
Αυτή την στιγμή όλο το τμήμα του δυτικού λιμενοβραχίονα είναι κλεισμένο από τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση στα καραβάκια που εξυπηρετούν τα νησιά Κάλαμος και Καστός. Πρόβλημα είναι και για τους κατοίκους αλλά και για τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που θέλουμε να στείλουμε εμπορεύματα απέναντι και δεν μπορούμε. Φανταστείτε τι γίνεται όταν συναντηθούν δύο φορτηγά!!!
Έχουμε απευθυνθεί με σχετικό έγγραφο στο Λιμεναρχείο Λευκάδας και η απάντηση ήταν ότι επειδή δεν υφίσταται καθορισμένη χερσαία ζώνη λιμένα δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο ΚΟΚ. Η Αστυνομία μας είπε ότι δεν μπορεί να επέμβει γιατί είναι λιμάνι!!! Στη συνέχεια απευθυνθήκαμε στο Λιμενικό Ταμείο Αιτ/νίας όπου πήραμε την ίδια απάντηση.
Όπως και να έχει το πρόβλημα παραμένει το ίδιο και γίνεται πιο έντονο όσο προχωρά το καλοκαίρι.
Μην ξέροντας τι άλλο να κάνουμε, απευθύνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ στον Δήμο και την Τοπική Κοινότητα για ΑΜΕΣΗ λύση του προβλήματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΥΤΙΚΑ

Φάρρος Δημήτριος

4 σχόλια:

 1. Εγώ λέω ότι είμαστε πολύ ευγενικοί!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εαν θελη ο δημος μπορει να δωσει λυση πισω απο το λιμανι υπαρχη χωρος οπου μπορει να τον καθαριση και να πηγαινουν εκει τα αυτοκινητα οι κατοικοι του καλαμου και του καστου οπου ερχονται για 15-20 μερες το καλοκαιρι και να μην γινεται αυτο το πραγμα επανω στο λιμανι......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Μύτικας είναι τουριστικό θέρετρο και κόμβος για την ευρύτερη περιοχή. Ναι, θα πρέπει να υπάρχει ένα πάρκιν γιατί υπάρχει μεγάλος όγκος αυτοκινήτων το καλοκαίρι και σίγουρα δεν εξυπηρετεί να βρίσκονται παντού αυτοκίνητα. Δεν είναι βολικό και δεν είναι όμορφο σαν εικόνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το λιμάνι είναι παρκινκ σκαφών και αυτοκινήτων

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.