Εκλογές ΕΠΣΑ: Δελτίο τύπου και κατάθεση του ψηφοδελτίου από την παράταξη Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. 

Ο επικεφαλής της παράταξής μας και υποψήφιος Πρόεδρος ΕΠΣΑ κ. Νικόλαος Χολέβας κατέθεσε χθες 2/7/2014 κατάλογο με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών των υποψηφίων της παράταξής μας, τον οποίο κοινοποιήσαμε ήδη στα Μ.Μ.Ε και ζητήσαμε να πληροφορηθούμε του υποψηφίους της απερχόμενης διοίκησης.
Δυστυχώς κατά την προσφιλή τους τακτική δεν μας ανακοίνωσαν τους υποψηφίους της παράταξής τους, ελπίζουμε ότι θα δημοσιεύσουν τα ονόματα τους πριν τις εκλογές για να γνωρίζουν οι εκπρόσωποι των ομάδων ποιους καλούνται να ψηφίσουν.
Πραγματικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε και να δικαιολογήσουμε αυτή την πρακτική τους. Τι νομίζουν πως χειρίζονται προσωπικές και οικογενειακές τους υποθέσεις.
Ότι αφορά την Ένωση ποδοσφαιρικών Σωματείων είναι δημόσια υπόθεση και αφορά όλους τους συμμετέχοντες καθ οποιονδήποτε τρόπο στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Επομένως είναι υποχρέωσή τους και καθήκον τους να γνωστοποιούν τα πάντα στους πάντες.
Η εσωστρέφεια, η συσκότιση και η αδιαφάνεια είναι απαράδεκτες τακτικές και δεν υπηρετούν την αξιοπιστία του χώρου μας.
Ελπίζουμε οι μεθοδεύσεις τους να τελειώσουν εδώ.
Τους καταγγείλαμε δημόσια και κατ’ επανάληψη για παρέμβαση των μελών της απερχόμενης επιτροπής διαιτησίας και του γυμναστή των διαιτητών στα εκλογικά δρώμενα των ποδοσφαιρικών Σωματείων υπέρ της παράταξής τους και δυστυχώς αυτή η τακτική συνεχίζεται. Τακτική η οποία δυναμιτίζει και κατεδαφίζει στην κυριολεξία την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιρικών Σωματείων προς το διαιτητικό λειτούργημα και τους εκπροσώπους του, οι οποίοι πρέπει να είναι και να φαίνονται ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ, και θέτει μέγα θέμα αξιοπιστίας των επόμενων πρωταθλημάτων.
Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια καταγγέλθηκε και από εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε με αιχμηρό τρόπο, χωρίς μέχρι σήμερα να διαψευστεί. 
Ειλικρινά δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη σκέψη τους και την εξουσιαστική τους πρακτική.Τους καλούμε τουλάχιστον η τελευταία πράξη τους, κατά τη διαδικασία των εργασιών της γενικής συνέλευσης την προσεχή Κυριακή 6/7/2014, να μην στιγματισθεί από παρόμοιες συμπεριφορές μ' αυτές της προηγούμενης γενικής συνέλευσης της 9ης Οκτωβρίου 2013.
Ελπίζουμε η γενική συνέλευση να διεξαχθεί σε πολιτισμένο και δημοκρατικό περιβάλλον, έτσι ώστε ελεύθερα και ανεπηρέαστα οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού μας να αποφασίσουν και να επιλέξουν με τα δικά τους κριτήρια ο καθένας την παράταξη και τους υποψηφίους που θέλουν να τους εμπιστευτούν τις τύχες του τοπικού μας ποδοσφαίρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Καλούμε τέλος τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών Σωματείων του Νομού μας να συμμετάσχουν μαζικά και ενεργά στην εν λόγω γενική συνέλευση, καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου κατέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 06:30 με αριθμό πρωτοκόλλου 748 τα σχετικά έγγραφα της υποβολής των υποψηφιοτήτων για την συμμετοχή στις εκλογές της ΕΠΣΝΑ που θα γίνουν την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 και ώρα 11:00 το πρωί.
Αρχηγός της παράταξης και υποψήφιος Πρόεδρος Χολέβας Νικόλαος του Χρήστου προτεινόμενος από την ΑΕΚ Αγίου Κων/νου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
1. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
2. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ- ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
3. ΚΑΤΣΙΝΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ – ΠΑΝΟΧΘΑΙΚΟΣ ΑΟ – ΟΧΘΙΑ
4. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
5. ΛΙΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ
6. ΝΑΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ - ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
7. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
8. ΠΙΕΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ
9. ΡΟΚΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ – ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ
10. ΡΟΥΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ
11. ΣΑΡΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
12. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
13. ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ - ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ
14. ΦΟΥΡΛΑΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ – ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ Δ.Σ.
1. ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ - ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ
2. ΒΑΣΙΛΟΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ
3. ΓΚΟΥΡΝΕΛΟΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ - ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
4. ΜΠΟΥΡΔΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ
5. ΝΑΟΥΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
1. ΝΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ
3. ΦΑΣΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΞΕΛ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

1. ΒΛΑΧΟΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ
2. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.