Έκλεισε σήμερα ο πεζόδρομος του Μύτικα.


Έκλεισε σήμερα ο πεζόδρομος του Μύτικα. Αναμφίβολα κάτι θετικό που έχει προκαλέσει ατελείωτες συζητήσεις στο πρόσφατο παρελθόν. Η δική μας η άποψη έχει κατατεθεί πολλές φορές και είναι ότι πρέπει ο κεντρικός δρόμος του Μύτικα να λειτουργεί πάντα ως πεζόδρομος, γιατί απλά είναι θέμα θέμα κοινής λογικής μιας και ο κεντρικός δρόμος του Μύτικα κατασκευάστηκε ως πεζόδρομος και βγήκαν χρήματα από το κρατικό κορβανά με την αιτιολογία κατασκευή πεζόδρομου Μύτικα.
Για την συνέχεια του καλοκαιριού η τήρηση της λειτουργίας του πεζόδρομου επαφίεται στον πατριωτισμό όλων μας. Σε άλλα μέρη που έχουμε πάει ως επισκέπτες έχουμε δει πως οι ντόπιοι και οι επισκέπτες σέβονται το μέρος στο οποίο βρίσκονται και τι αντιμετωπίζουν οι παραβάτες, όχι από την αστυνομία, αλλά από τους ίδιους τους πολίτες.

3 σχόλια:

  1. ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσεις οι Μυτκιωτες καθε χρονο με το πεζοδρομο κοροιδευτε τους αλλους αλλα και το εαυτο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα συγχωριανοί.
    Από τη στιγμή που θέλουμε να έχουμε τουρισμό και ανάπτυξη στον τόπο μας, θα πρέπει να φροντίζουμε για κάποια πράγματα. Σήμερα μετά λύπης μου βρέθηκα στον παραλιακό δρόμο που οδηγεί από το λιμάνι του Μύτικα στις παραλίες της Παλιόβαρκας, στα κάμπινγκ και στα παραλιακά μαγαζιά. Ο δρόμος στο ύψος που χτίζεται το ξενοδοχείο του κυρίου Αυδή έχει μετατραπεί σε ρυάκι δυσκολεύοντας την είσοδο σε ΙΧ αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα κάποια αυτοκίνητα να έχουν κολλήσει στις πέτρες. Επίσης, λίγο μετά ο δρόμος είναι εντελώς απροσπέλαστος, καθώς χόρτα, βάτα και άλλες ακαθαρσίες απαγορεύουν τη διέλευση. Αν σκοπός μας είναι να έχουμε ικανοποιημένους τουρίστες κι ευχαριστημένους επισκέπτες, κι όχι απλά να προσπαθούμε να τους ''ξεφραγκιάσουμε'', φροντίστε να λυθεί το παρακάτω θέμα. Αν δεν κάνω λάθος εκείνη η περιοχή υπάγεται στην κοινότητα του Μύτικα. Ας αναλάβει κάποιος από τους ιθύνοντες είτε την κατασκευή του δρόμου είτε την ενημέρωση των ανυποψίαστων οδηγών με σήματα ότι οδηγούνται σε αδιέξοδο και δεν θα φτάσουν στις παραλίες από εκείνον το δρόμο.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.