Δεύτε λάβετε φως στο λιμάνι του Μύτικα.


Επισκευάστηκαν σήμερα τα φώτα στο λιμάνι του Μύτικα μετά από κινητοποίηση ιδιωτών που ήρθαν σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο και τον Αντιδήμαρχο. Με ένα κόστος 350 € (γερανός, ηλεκτρολόγος, υλικά) το πρόβλημα λύθηκε και αυτή την στιγμή στο λιμάνι τα φώτα ανάβουν κανονικά, εκτός από ένα που θέλει όλο αντικατάσταση και το οποίο θα αλλαχτεί σύντομα με πρωτοβουλία ιδιώτη και δύο που παρουσιάζουν πρόβλημα στην καλωδίωση και θα επισκευαστούν αργότερα.
Το κόστος των 300 € κάλυψαν όπως είπαμε ιδιώτες και τα 50 € του ηλεκτρολόγου ο Ναυτικός Όμιλος Μύτικα-Αλυζίας.
Ελπίζουμε να μην ξανά αφεθεί ποτέ στο μέλλον το λιμάνι του Μύτικα χωρίς φώτα και αυτή να είναι η τελευταία φορά που ουσιαστικά με έρανο επισκευάστηκαν τα φώτα στο λιμάνι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.