Με το δεξί ο Αλυζιακός. Συνέτριψε εκτός έδρας την Αναγέννηση Στάνου με 1-4.


Ξεκίνησε το Σάββατο 27/9 το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτνίας. Στην μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται για άλλη μία φορά η ομάδα του χωριού μας, του Μύτικα, ο Α.Ο. Αλυζιακός. Το τιμόνι της ομάδας, από την άκρη του πάγκου, κρατά ο Μυτικώτης και παλιός παίχτης της ομάδας και με πολλά χρόνια στο κουρμπέτι των τοπικών πρωταθλημάτων κυρίως με την ομάδα του Α.Ο. Κανδήλας, Τάσος Χατζαράς (Τάτσης).
Επίσης αλλαγές υπάρχουν και στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο σύλλογος εκτός ενός παίκτη, κατάφερε να κρατήσει όλους τους υπόλοιπους και να ενισχύσει την ομάδα με παίκτες όπως ο Ζαφείρης Μπουλιέρης και Αλέξανδρος Σιδεράς. Επίσης επέστρεψαν οι Γιάννης Παπανικόλας (Γιαμάς) και Γιάννης Χατζαράς. Επίσης φέτος η ομάδα θα έχει στις υπηρεσίες της τους Νίκο Λυγκώνη (Καρίπης) και Βασίλη Γεωργαλή (Πλίθας), που πέρυσι έναν ολόκληρο σχεδόν γύρο ήταν τιμωρημένοι. Παιδιά φέτος ψυχραιμία.
Εκτός από τις αλλαγές του προπονητή και τις νέες προσθήκες παικτών είχαμε και αλλαγές στο Δ.Σ. της ομάδας, με νέα μέλη να μπαίνουν στην διοίκηση. Σας είχαμε ενημερώσει στο παρελθόν με σχετική μας ανάρτηση (δείτε εδώ).
Στα του αγώνα τώρα. Σαν σίφουνας πέρασε μέσα από το γήπεδο της Στάνου ο Αλυζιακός. Με ένα σούπερ φορμαρισμένο Άρη Αποστολάκη, που πέτυχε τρία γκολ, σάρωσε την ομάδα της Στάνου που πριν δύο χρόνια είχε πληγώσει την ομάδα μας τελευταία αγωνιστική. Νικώντας την με 1-0 τότε, της στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στην Α' κατηγορία μέσω τον PLAY OFFS.
Στο 5ο λεπτό περίπου το σκορ άνοιξε, με υπέροχη συνεργασία και τελικό αποδέκτη τον Άρη Αποστολάκη που πλασάροντας έκανε το 0-1. Κατόπιν η ομάδα της Στάνου πήρε τον έλεγχο και πίεσε έχοντας μάλιστα και δοκάρι. Όμως ο Άρης Αποστολάκης ξαναχτύπησε γύρω στο 38ο λεπτό, όταν με σέντρα σουτ και μία περίεργη τροχιά της μπάλας, ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα Στάνου πίεσε η αλήθεια είναι ασφυκτικά σε κάποιες περιπτώσεις και κατάφερε να μειώσει στο 54ο λεπτό σε 1-2, όμως η ομάδα μας αντέχοντας στην πίεση που δέχτηκε ανταπέδωσε γρήγορα με σκόρερ τον Σπύρο Κατσαούνη με κεφαλιά μετά από ασίστ του Άρη Αποστολάκη. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90ο λεπτό από τον Άρη Αποστολάκη που διαμόρφωσε το τελικό 1-4 και οι τρεις πρώτοι βαθμοί μπήκαν στο σακούλι της ομάδας.
Στόχος της ομάδας για φέτος είναι η εύκολη παραμονή και εμείς θα συμπληρώσουμε τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Σίγουρα δεν πρέπει η ομάδα να μπλέξει σε καταστάσεις σαν τις περυσινές, όπου σώθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, αφού έκανε έναν καταστροφικό δεύτερο γύρο πρωταθλήματος.
Ευχόμαστε σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου καλή συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε και φέτος να καλύψουμε την πορεία της ομάδας μας, όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια. Γι αυτό σίγουρα όμως θα χρειαστούμε και βοήθεια εκ μέρους της διοίκησης, με φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ από τους αγώνες, για να μπορούμε και εμείς με την σειρά μας να προβάλουμε τις δραστηριότητες της, κάτι που ενδιαφέρει αρκετούς και κυρίως συμπατριώτες μας που μένουν εκτός Μύτικα.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.