Ανακοίνωση από τον Δήμαρχο κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Αγαπητοί Συνδημότες – Συνδημότισσες.
Με αίσθημα ευθύνης, σήμερα 01/09/2014 ανέλαβα τα καθήκοντα μου σαν Δήμαρχος Ξηρομέρου. Δυστυχώς όμως παρέλαβα την πόλη του Αστακού γεμάτη σκουπίδια, που δημιουργούσαν αποπνικτική ατμόσφαιρα, και χωρίς νερό.
Για το λόγο αυτό και παρότι δεν είχα καμία ευθύνη μέχρι σήμερα, ζητώ συγνώμη από όλους σας.
Σας ενημερώνω όμως πως από σήμερα το πρωί έδωσα εντολή και έχει ήδη ξεκινήσει η Συγκομιδή και Αποκομιδή των σκουπιδιών με τα απορριμματοφόρα του Δήμου.
Σας διαβεβαιώνω ότι η πόλη του Αστακού θα καθαρίσει αμέσως και θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις να μην ξανασυμβούν τέτοια φαινόμενα που είναι ντροπή για τον Δήμο μας.
Σας κάνω γνωστό επίσης ότι από τις 06:00 π.μ. υπεύθυνα συνεργεία του Δήμου επισκευάζουν τις βλάβες που υπάρχουν τόσο στο αντλιοστάσιο, όσο και στο εξωτερικό και εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης.
Εκτιμώ ότι μέχρι το βράδυ, εκτός απροόπτου, θα ομαλοποιηθεί η υδροδότηση της πόλης του Αστακού.

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου

Γαλούνης Ερωτόκριτος

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.