Ειδικούς συνεργάτες αναζητά ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.


Σε αναζήτηση δύο ειδικών συνεργατών στον Δήμο Ξηρομέρου βρίσκεται ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης. Με δημόσια γνωστοποίηση του που αναρτήθηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (δείτε εδώ), καλεί όποιους θέλουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, θέτοντας από πριν τα απαραίτητα προσόντα των θέσεων των δυο ειδικών συνεργατών.
Οι ειδικοί συνεργάτες ως γνωστόν επιλέγονται απ' ευθείας από τον εκάστοτε Δήμαρχο και είναι πρόσωπα τα οποία έχουν υποχρεωτικά πανεπιστημιακή εκπαίδευση.
Τα συγκεκριμένα πρόσωπα μπορούν να προσφέρουν πολύ και εξειδικευμένο έργο στους Δήμους, και είναι η αλήθεια, ένεκα της μεγάλης ανεργίας, ότι με ανοικτές προσκλήσεις γνωστοποίησης για πλήρωση θέσεων ειδικών συνεργατών, θα δούμε νέους ανθρώπους με εκπληκτικά βιογραφικά και προσόντα να κάνουν αιτήσεις..., αρκεί βέβαια και η τελική επιλογή να είναι με βάση τα βιογραφικά και τα προσόντα και όχι προσυμφωνημένη εξ αρχής και η δημόσια γνωστοποίηση να είναι για το θεαθήναι.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.