Ενημέρωση από την απερχόμενη δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου.


Ως απερχόμενη Δημοτική Αρχή θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι πάντα σεβόμασταν το δημόσιο χρήμα των δημοτών μας.
Προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ορθολογική χρήση του χρήματος αυτού. Ακολουθήσαμε την ίδια τακτική ακόμη και όταν το εκλογικό αποτέλεσμα της 25 Μαΐου 2014 δεν ήταν το αναμενόμενο για εμάς.
Προς αποφυγή τυχόν συγχύσεων και για να μην κατηγορηθούμε ότι παραδώσαμε καμένη γη και άδειο ταμείο, δίνουμε σήμερα Δευτέρα 08 Σεπτεμβρίου 2014 στη δημοσιότητα, το ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου Ξηρομέρου που παραδώσαμε στο νέο Δήμαρχο του Δήμου μας την περασμένη Δευτέρα 01 Σεπτέμβρη 2014.
Δηλώνουμε με αποφασιστικότητα ότι θα εξακολουθούμε να προστατεύουμε το χρήμα των δημοτών μας και από τη θέση της Αντιπολίτευσης.
Θέση στην οποία μας κατέταξε ο λαός του Ξηρομέρου και την οποία θα τιμήσουμε στο ακέραιο σεβόμενοι την ψήφο τους.

Ακολουθεί συνημμένος πίνακας Ταμειακού Υπολοίπου Δήμου Ξηρομέρου.

9 σχόλια:

  1. Τακτικά..... έκτακτα...... ειδικευμένα ... και άλλα......
    όμως δεν υπήρχαν χρήματα για βενζίνη του αποριματοφόρου και βρώμισαν τα χωριά πριν την 1η Σεπτέμβρη.

    Κατά τα άλλα είμαστε περήφανοι που προστατεύσαμε το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήμα είχαμε πετρέλαιο δεν είχαμε.... Τι άλλο θα μας πεις κυρία ντινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωστή κίνηση να ενημερώσει τι ταμείο παρέδωσε. σπάνια βλέπουμε αποχωρούντες να δίνουν ένα λογαριασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν είχατε κερδίσει κυρία Ντίνα θα ακολουθούσατε άλλη τακτική;; θα σπαταλούσατε άσκοπα τα χρήματα του δήμου που είναι χρήματα των δημοτών ;; τι μας λέτε τώρα;; Τα σκουπίδια στο Μύτικα ηταν 3 μέτρα σωρός έξω απο τους κάδους. Τα φώτα στο κεντρικό δρόμο σβηστά.Στο λιμάνι το ίδιο Μάζεψαν χρήματα ιδιώτες και τα φτιάξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΥΡΙΕ 9.13! ΕΛΠΙΖΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!
    ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΑΡΜΕΝΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι σε εμπειρα και καλα χερια τα χρηματα μας πλεον. προχωρα αρχοντοδημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η ουσια ειναι οτι ο νεος δημαρχος παρελαβε ταμειακο υπολοιπο 1.867.473,76 ευρω. το λεει το επισημο εγγραφο. ολα τα αλλα ειναι περικοκλαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε 12.12 θα ηταν καλυτερα αν μαζι με το ταμειακο υπολοιπο το οποιο δεν κατ αναγκη και ταμειακο διαθεσιμο,η απερχομενη δημοτικη αρχη να ενημερωνε και για τις υποχρεωσεις που αφηνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.