Με όνειρα και φιλοδοξίες η ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου θα μπει στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.


Με όνειρα και φιλοδοξίες η ιστορική ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου Ξηρομέρου ετοιμάζεται να μπει στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας. Αξιοποιώντας το πολύ καλό υλικό του χωριού και με ορισμένες πολύ καλές προσθήκες από την ευρύτερη περιοχή (Σωτήρης Αποστολάκης και Γιάννης Παβέλης από Α.Ο. Κανδήλας, Κονιώσης από Α.Ο. Ελαιόφυτο) η ομάδα του Αρχοντοχωρίου έχει καθαρό στόχο την άνοδο.
Με προπονητή-παίκτη (τερματοφύλακας) τον έμπειρο Σπύρο Καϋμενάκη, παλιό μέλος της εκπληκτικής παλιάς ομάδας του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου, με μία διοίκηση που με μεράκι και ζέση είναι δίπλα στην ομάδα και την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα την νεολαία του χωριού να έχει αγκαλιάσει όλη αυτή την προσπάθεια, η ομάδα του Αρχοντοχωρίου έχει όλα τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσει και πάλι στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού μας.
Ήδη στο πρώτο φιλικό ματς που έδωσε με τον Α.Ο. Αετού, κέρδισε με το εμφατικό 5-2, δείχνοντας από νωρίς ότι ήδη μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα έχει δημιουργηθεί.
Για εμάς τους παλιότερους, όλη αυτή η προσπάθεια μας χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί η ομάδα του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου είναι από τις ομάδες που έγραψαν την δική τους ιστορία στα τοπικά πρωταθλήματα και όλα αυτά τα χρόνια πραγματικά έλειπε.
Προσωπικά την καλύτερη, την πιο όμορφη μπάλα στην Αλυζία την έχω δει από την ομάδα του Αρχοντοχωρίου, από την πολύ δυνατή ομάδα που διάθετε για 4-5 χρόνια στα τέλη της δεκαετίας του 80 και στις αρχές της δεκαετίας του 90. Αυτό είναι η καθαρά προσωπική μου υποκειμενική άποψη.
Θα αναφέρω μερικούς παίκτες που θυμάμαι από αυτή την παλιά εκπληκτική ομάδα, ζητώντας συγνώμη γιατί θα ξεχάσω πολλούς. Ο συμμαθητής μου Παρασκευάς Παπαναστάσης (ψαρέλιας), ο Σωτήρης Νικάκης (τύρας), ο Μίχας Σκέντος με τον αδελφό του Μάκια Σκέντο, ο Σπύρος Καϋμενάκης (τέρμα), ο Σπύρος Καϋμενάκης (κοτούλας), ο Νίκος Πολίτης, ο Πέτρος Καϋμενάκης, ο αείμνηστος Νίκος Καϋμενάκης (κρούτας), ο Γιώργος Λιοντάκης (τσακνής) και άλλους τους οποίους ξεχνάω και ας με συμπληρώσουν κάποιοι αναγνώστες που θυμούνται καλύτερα.
Καλή επιτυχία στην πολύ ωραία αυτή προσπάθεια και του χρόνου Β’.
Δώστε τους ωραίους αθλητικούς αγώνες, έχοντας πάντα υπ' όψη σας ότι το νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι να δίνει διέξοδο στους νέους ανθρώπους να αθλούνται, να διασκεδάζουν, να ψυχαγωγούνται να κοινωνικοποιούνται.

4 σχόλια:

  1. Τάκης Καρκάσης (εκπληκτικό χαφ), Σπύρος Λιοπύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχές στους αθλητές για υγεία και πολλές επιτυχίες. Πολλές και θερμές ευχές για επιτυχία στο έργο του και στον Προπονητή της ομάδας Κο Σπύρο Αριστ. Καϋμενάκη.
    μ.θ.σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημητρης Καρκασης(κλητηρας) Νικος Καυμενακης(λιακατας) Γιαννης Λιαβας,Σπυρος Λιοπυρης,Παρασκευας Μπανιας(βουλιας) Χρηστος Πιτσινελης(πλιακος) Γιωργος Μουρτος,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.