Πραγματοποιήθηκε η ευρεία σύσκεψη για το νερό στο Δημαρχείο στον Αστακό.


Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου, με μοναδικό θέμα συζήτησης την ποιότητα του νερού της πόλης του Αστακού και των υπόλοιπων χωριών.
Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο Αντιδήμαρχος και αρμόδιος για την ύδρευση κ. Λαϊνάς Κων/νος, η κα Ευτυχία Διβάρη εκ μέρους της Διεύθυνσης Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νίας, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όλων των παρατάξεων, Πρόεδροι και μέλη των Τοπικών Συμβουλίων, φορείς, επιστημονικό προσωπικό της πόλης του Αστακού και πολίτες από όλο το Δήμο Ξηρομέρου.
Ο Δήμαρχος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε την κα Διβάρη για την παρουσία της, έδωσε το λόγο στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ο οποίος έκανε την σχετική εισήγηση.
Η κα Διβάρη έκανε μια τεκμηριωμένη, επιστημονική και αναλυτική ενημέρωση για την ποιότητα του νερού και για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προστασία της υγείας των πολιτών.
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με όλους τους παρόντες, έγιναν ερωτήσεις – τοποθετήσεις από τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, τους λοιπούς φορείς και επιστήμονες. Δόθηκαν σχετικές απαντήσεις από την κα Διβάρη και ομόφωνα αποφασίστηκε η πορεία που πρέπει να ακολουθηθεί από όλους, προκειμένου να καλυτερεύσουμε την ποιότητα του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.
Ο Δήμαρχος κλείνοντας τη σύσκεψη, ανακοίνωσε ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να εγκαταλείψει την υδροδότηση της πόλης του Αστακού από τις πηγές του Αγίου Δημητρίου και να στραφεί προς άλλες πηγές, όπου το νερό θα είναι αρίστης ποιότητας, συνεχές και θα λύσει οριστικά το πρόβλημα της υδροδότησης της πόλης του Αστακού.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο μεγάλε Δήμαρχε!!!!!!!!!!!!!!! Δώσε και σε αυτούς να πιουν "αρίστης ποιότητας νερό"!!!!!!!!!!!!!!. Άλλωστε, όπως μας είπες και στη συγκέντρωση των Αστακηνών, "όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στο Ξηρόμερο, θα βρεις άφθονο και ποιοτικό νερό!!!!!!!!!!!!! Καιρός να ξεδιψάσει και ο Αστακός, όπως και η Αλυζία όλη!!!!!!!!!!!!......εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.