680 χιλιάδες ευρώ χρωστάει στη ΔΕΗ ο Δήμος Ξηρομέρου σύμφωνα με δημοσίευμα του AgrinioNet.gr.


Πηγή: http://agrinionet.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr ο Δήμος Ξηρομέρου έλαβε ειδοποιητήριο για χρέη προς τη ΔΕΗ που φτάνουν τα 680 χιλιάδες ευρώ. Πιο συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό το οποίο ανέρχεται σε δυσθεώρητα ύψη προέρχεται από ανεξόφλητα τιμολόγια της ΔΕΗ τα τελευταία χρόνια.
Η ΔΕΗ Μεσολογγίου, στην οποία ανήκει ο Δήμος Ξηρομέρου, έστειλε ειδοποίηση η οποία γνωστοποιεί ότι εάν μέχρι το τέλος του Οκτώβρη οι αρμόδιοι του Δήμου δεν προχωρήσουν σε διακανονισμό η επιχείρηση θα προχωρήσει σε διακοπή του ρεύματος στο Δήμο Ξηρομέρου. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι υπάλληλος της ΔΕΗ ο οποίος κατέχει υψηλή θέση στην επιχείρηση ήταν υποψήφιος με την κ. Σαμαρά στις εκλογές του περασμένου Μαΐου. Φυσικά δεν είναι μεμπτό να είναι κάποιος που εργάζεται στη ΔΕΗ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Το ερώτημα είναι εάν από τη θέση που κατέχει γνώριζε το μέγεθος της οφειλής και αν ενημέρωσε την πρώην αντιδήμαρχο και επικεφαλή του συνδυασμού για το τεράστιο χρέος του Δήμου στη ΔΕΗ.
Για πόσο χρονικό διάστημα ο Δήμος Ξηρομέρου δεν πλήρωνε το ρεύμα και έφτασε να χρωστάει περί τις 680 χιλιάδες ευρώ στη ΔΕΗ;

3 σχόλια:

  1. Μα πρίν 10 ημέρες η κ. Κωστούλα Κουμανδράκη- Σαμαρά π.αντιδήμαρχος , ενημέρωσε τους πολίτες οτι έχει παραδώσει πλεόνασμα και μάλιστα αν θυμάμαι καλά ένα σεβαστό ποσό ! . εμείς τώρα τι να πιστέψουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ! ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ειναι αληθεια τοτε ειστε ουλοι για τα πσνγυρια.
    Τωρα την ωρσ της αληθειας θα κανουν ουλοι οτι ψωφησε η γατα τους.
    Σιγα τα κλαματα.
    Κιαρμενιζανε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.