Με απόφαση της δημοτικής αρχής έφυγαν οι κάδοι σκουπιδιών και δεν περνά το απορριμματοφόρο από τον κεντρικό δρόμο του Μύτικα. Έντονα παράπονα κατοίκων και επαγγελματιών.


Έντονα παράπονα υπάρχουν από κατοίκους και επαγγελματίες του Μύτικα για την αιφνιδιαστική κίνηση της απομάκρυνσης των κάδων σκουπιδιών από τον κεντρικό δρόμο της αγοράς του Μύτικα και την απόφαση να μην περνά από εδώ και πέρα το απορριμματοφόρο από τον κεντρικό δρόμο να παίρνει τα σκουπίδια, τα οποία είναι κυρίως των επαγγελματιών.
Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι και επαγγελματίες, χωρίς να έχει προηγηθεί μία συζήτηση, μία γνώμη ή έστω μία ενημέρωση που να εξηγεί με ποιο σκεπτικό έγινε αυτό, η δημοτική αρχή με απόφαση, που δεν γνωρίζουμε ποιου, μιας και όπως είπαμε δεν προηγήθηκε ούτε κάποιος διάλογος, ούτε κάποια σχετική ενημέρωση προχώρησε σε αυτό το μέτρο.
Με συνεννόηση και διάλογο πιστεύουμε ότι το θέμα θα λυθεί εύκολα.

10 σχόλια:

  1. Ναι έπρεπε να πάμε να ψηφίσουν οι μυτικιωτες όπως στην Σκοτία αν θα φύγουν δύο κάδοι....ναι ή όχι.... Για αυτό έχουν άποψη οι επαγγελματιες να πληρώσουν που ποδοπαταν τους δημοτικούς χώρους δεν έχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Δημοτικη αρχη ας βαλει και καμια λαμπα στο Μυτικα. Απο το καλοκαιρι εχουμε συσκοτηση σε μερικα σημεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαλεξτε τι θελετε.τουρισμος με σκουπιδια κατα μηκος του πεζοδρομου δεν παει.οι λεγομενοι επαγγελματιες ας πανε με τα χερακια τους τα σκουπιδιατους λιγο παραπερα και οχι μπροστα στη πορτα τους.
    Απο την αλλη, οι λεγομενοι δημοτικοι αρχοντες να βρουν ενα χωρο οικοπεδου να βαλουν τους καδους και ο οποιος θα καθαριζεται απ το δημο.
    Λυσεις υπαρχουν. Θεληση υπαρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι και να γίνει στο Μύτικα, πρέπει να έχουν άποψη δέκα επαγγελματίες και κανένας άλλος. Πάντα για το προσωπικό τους συμφέρον, και σχεδόν πάντα κόντρα στο γενικότερο καλό. Εάν βάλουν έστω ένα κάδο μπροστά στο μαγαζί τους, τότε θα πρέπει να φύγουν από την αγορά οι κάδοι η να πάει ο κάδος στον διπλανό. Ασφαλώς θέλουν και τουρισμό. Για τις δικέ στους υποχρεώσεις ας μην ασχοληθούμε προς το παρόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις κανένα πρόβλημα με τους επαγγελματίες φίλε; Διακρίνω εμπάθεια! Βάλε όνομα να σου απαντήσω επώνυμα.

      Διαγραφή
  5. Το πρόβλημα δεν είναι οι κάδοι αλλά ότι δεν περνά το σκουπιδιάρικο από τον κεντρικό δρόμο το πρωί κάτι το οποίο γινόταν απ' όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου (Τσιαλιαλέξης). Πάντα συγκεκριμένη ώρα όλοι οι επαγγελματίες έβγαζαν τα σκουπίδια από τον εσωτερικό κάδο της επιχείρησης τους και τα δίναν στο σκουπιδιάρικο. Τώρα θα πρέπει να τα παίρνουν με τα χέρια και να τα πηγαίνουν είτε στην πλατεία είτε στον κάδο στην εκκλησία. Αλλού κοντά δεν υπάρχουν κάδοι.
    Εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα. Το μη πέρασμα του σκουπιδιάρικου από τον κεντρικό δρόμο το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυριοι επαγγελματιες εσεις που εχεται τα γενια να εχεται και τα χτενια.Το καλλο που θα κανει ο Δημαρχος ειναι να σας βαλει να πληρωνεται για τα σκουπιδια σας.Διοτι εσεις επιβαρινεται το Δημο περισοτερο απο τα νοικοκυρια.Και δεν ειναι σωστο ενα σπιτι να επιβαρινεται το ιδιο με ενα μαγαζι.Ας το λαβει αυτο υποψει του ο Δημαρχος και ας πραξει αν εχει βεβαια τα κοτσα [GUTS].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αργοσχολοι τεμπεληδες που ξυνονται ολημερις βγαζουν το μενος τους εναντιον των επαγγελματιων. Ειναι γνωστοι στον μυτικα.
    Μαζι τους εχουμε μια μεγαλη διαφορα.
    ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσεις δουλευεται κ αυτοι οι αργοσχολοι και οι τεμπεληδες που λες ερχοντε στο μαγαζι σου κ στα ακουμπανε. απο αυτους εξαρτασε επαγκελματια

      Διαγραφή
  8. Και σε αυτό διαφωνία!!?
    Προφανώς και θα έχει βρεθεί κάποια λύση από τη δημοτική αρχή για την αποκομιδή.
    Κ να μην έχει βρεθεί όμως με θετική σκέψη όλα γίνονται.
    Πρέπει όλοι να βοηθήσουν για να πάει μπροστά ο τόπος.
    Παρεμπιπτόντως ανακύκλωση γίνεται στον δήμο?
    Τέλος πάντων ας κάνουμε όλοι λίγη υπομονή..
    Πόσο χειρότερα να γίνουν τα πράγματα..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.