Θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας 2-2 πήρε ο Αλυζιακός με αντίπαλο την Κατούνα.


Φωτογραφίες: http://katounanews.blogspot.gr/

Το βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε ο ο Αλυζιακός την Κυριακή 9/11 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτ/νίας. Μέσα στην παραδοσιακά δυνατή έδρα της Κατούνας, ο Αλυζιακός στάθηκε όρθιος, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 2-2, σε έναν αγώνα πολύ δυνατό, με έντονες συγκινήσεις και εναλλαγές συναισθημάτων.
Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε ως συνέχεια της αγωνιστικής ανόδου που δείχνει να βρίσκεται η ομάδα μας τους τελευταίους δύο αγώνες.
Α' ημίχρονο.
Δυνατό παιχνίδι κυρίως κέντρου, μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να επισκέπτονται συχνά τα καρέ η μία της άλλης και να δημιουργούνται εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ, αλλά όχι ευκαιρίες που τις λες κλασικές.
Στο 26ο λεπτό είχαμε τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Αλυζιακού, το οποίο ανέλαβε την ευθύνη να εκτελέσει εύστοχα ο Άρης Αποστολάκης για να κάνει το 0-1.
Η ομάδα της Κατούνας πίεσε από αυτό το σημείο ως την λήξη για την ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Έτσι πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Β' ημίχρονο.
Η εικόνα του παιχνιδιού στο Β' ημίχρονο ήταν η συνέχεια του πως τελείωσε το Α' ημίχρονο. Η ομάδα της Κατούνας πήρε τον νευραλγικό χώρο του κέντρου και πίεζε για την ισοφάριση, κάτι που το κατάφερε στο 54ο λεπτό περίπου από στημένη μπάλα σε φάουλ. Εδώ είχαμε διαμαρτυρίες εκ μέρους του Αλυζιακού, για εμφανή θέση οφσάιντ του σκόρερ.
Η ομάδα μας ανέκτησε το προβάδισμα με 2-1 στο 70ο λεπτό, με εκ νέου εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Νίκο Λυγκώνη αυτήν την φορά.
Τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες, τρία τετ α τετ έχασε ο Αλυζιακός στο Β' ημίχρονο με τα οποία θα μπορούσε να πάρει μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Στο 82ο λεπτό δυστυχώς ήρθε η ισοφάριση σε 2-2 και η έμπρακτη επιβεβαίωση του νόμου του ποδοσφαίρου, που όταν ένα παιχνίδι δεν το κλειδώνεις όταν έχεις τις ευκαιρίες τότε αυτό σου γυρνά ανάποδα και θα μπορούσε να γυρίσει και τελείως ανάποδα αν το δοκάρι της εστίας του Αλυζιακού δεν απέκρουε για να μην γίνει το 3-2.
Έπαιξαν για τον Αλυζιακό: Β. Σακουφάκης, Ζ. Συργιάννης, Γ. Παπανικόλας, Θ. Φραγκογιάννης, Ν. Λυγκώνης, Χ. Καρδής (83' Α. Σιδεράς), Δ. Σκαρογιάννης, Σ. Παβέλης, Σ. Κατσαούνης, Α. Αποστολάκης, Π. Μουρελάς (58' Β. Γεωργαλής).














Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:

2 σχόλια:

  1. πολυ καλο αποτελεσμα και πολυ καλη φιλοξενια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κανονιστε οταν ερθουμε στο μυτικα να βριζετε κ ειδικα οι γυναικες,να περασει δν βριζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.