Ψηφίστηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Νομικού Προσώπου για το 2015.


Ψηφίστηκε και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε ο κ. Ηλίας Γεωργαλής), το τεχνικό πρόγραμμα του Νομικού Προσώπου για το έτος 2015.
Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε την περασμένη Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 παρουσιάστηκε η ζοφερή κατάσταση στα οικονομικά του Νομικού Προσώπου και εκεί αναφέρθηκε και ο κίνδυνος να έχουμε κλείσιμο Παιδικού ή Παιδικών Σταθμών, με τον Παιδικό Σταθμό στο Καραϊσκάκη να είναι ο πρώτος επιλαχών.
Ελπίζουμε η ιεράρχηση προτεραιοτήτων σε ένα Δήμο, που εξυπακούεται ότι πρέπει πάντοτε να υπάρχει, δεν θα επιτρέψει κανένας Παιδικός Σταθμός να κλείσει.
Δείτε την απόφαση για το τεχνικό πρόγραμμα εδώ.

8 σχόλια:

 1. Χρωστάει ο Δήμος χρήματα σε εργαζόμενους ;

  ενεργοί πολίτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χρωστάει και παραχρωστάει και τώρα και παλιά. Αρκεί που πληρώνονται οι διοικούντες και οι εκάστοτε συνοδοιπόροι και οσφυοκάμπτες. Αλλά ότι και να πούμε δεν αλλάζει τίποτε. Βοή βοώντος εν τη ερήμω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αντιδημαρχε μας ειπες για την κακη οικονομικη κατασταση και οτι δεν θα μπορειται να πληρωσετε τους εργαζομενους τους επισημους και με ολα τα χαρτια.
  για τους αλλους τους ανεπισημους για τους οποιους βοα ο αστακος εχετε το ιδιο προβλημα;
  γνωριζετε κατι, εχει υποπεσει κατι στην αντιληψη σας εκει στο δημαρχειο που κινεισται η θα τα ανακαλυψεται και θα μας τα σερβιρεται και αυτα μετα απο χρονια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κύριε Μουρκούση αληθεύει ότι θα απολυθούν οι υπάλληλοι του Βρεφονηπιακου Σταθμού Κανδήλας?Γιατί αυτό ειπώθηκε.Αυτό τί σημαίνει?Ότι θα κλείσει ο σταθμός?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μούγκα στη Στρούγκα !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πρώτα πληρώνονται οι εργαζόμενοι, οι άνθρωποι δηλαδή, και μετά γίνονται έργα.
  Αυτό λέει η κοινή λογική.
  ενεργοί απλοί πολίτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. η Α-ντιπολίτευση κοιμάται , μήν την ξυπνάτε !
  αλυζιακές στιχομυθίες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΝΑΙ σε έργα ζωτικής σημασίας
  ΟΧΙ σε έργα αμφίβολης σημασίας
  ενεργοί απλοί πολίτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.