Σαρωτική νίκη 4-1 για τον Αλυζιακό με αντίπαλο το Λουτρό. Ουσία και ωραίο ποδόσφαιρο από την ομάδα μας.


Μεγάλη νίκη εντός έδρας με σκορ 4-1 πέτυχε ο Αλυζιακός την Κυριακή 16/11 στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτ/νίας.
Παίζοντας με μία εκ των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας (2η στην βαθμολογία εκείνη την στιγμή), με παθητικό πέντε γκολ σε έξι αγωνιστικές, κατάφερε να την νικήσει με το επιβλητικό 4-1, αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Η ομάδα του Τάσου Χατζαρά είναι σε αγωνιστική άνοδο και φαίνεται να ξεπερνά τις αρχικές άσχημες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα, που φυσικό ήταν να ρίξουν την ψυχολογία και το ηθικό των παικτών. Η ομάδα έχει πάρει τα πάνω της εδώ και τρεις αγώνες και πλέον αρχίζει να δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες, κάτι το οποίο και εμείς είχαμε επισημάνει, ότι δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα της ομάδας και οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας και ότι σίγουρα θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα αργότερα.
Α' ημίχρονο.
Με το καλημέρα η ομάδα του Αλυζιακού βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Σιαπλαούρας επωφελήθηκε από κόντρα και με άπιαστο αριστερό σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ κάνοντας το 0-1.
Ψυχρολουσία πραγματική, όπου εδώ ήθελε ψυχραιμία και σωστή αντίδραση από την ομάδα, γιατί δεν θέλει και πολύ να σε πάρει από κάτω και να χάσεις το παιχνίδια από τα πρώτα λεπτά μόλις.
Στο 12ο λεπτό είχαμε σημαντική απόκρουση του τερματοφύλακα Σακουφάκη, που κράτησε το 0-1 και ευτυχώς, γιατί τότε τα πράγματα θα γίνονταν πολύ δύσκολα.
Από αυτό το σημείο ο Αλυζιακός παίρνοντας τον νευραλγικό χώρο του κέντρου, έκανε αντεπίθεση διαρκείας άρχιζοντας να πιέζει αφόρητα την ομάδα του Λουτρού.
Στο 22ο λεπτό είχαμε το 1-1 με τον συνήθη ύποπτο Άρη Αποστολάκη μετά από μπαλιά του Γιάννη Παπανικόλα.
Στο 25ο λεπτό έγινε το 2-1 πάλι με σκόρερ τον Άρη Αποστολάκη που πήρε το ριμπάουντ από την διπλή απόκρουση του τερματοφύλακα.
Στο 40ο λεπτό πολύ καλό σουτ από τον Άρη Αποστολάκη, με δυσκολία απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του Λουτρού.
Β' ημίχρονο.
Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Ο Αλυζιακός παίζοντας έξυπνα και με μεγάλο πάθος συνέχισε να κυριαρχεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.
Στο 65ο λεπτό γκολ με σουτ κεραυνό έξω από την περιοχή από τον Σπύρο Κατσαούνη, ύστερα από ωραίο γύρισμα του Βασίλη Γεωργαλή, έκανε το 3-1.
Στο 90ο λεπτό ο Άρης Αποστολάκης ολοκλήρωσε την προσωπική του παράσταση, κάνοντας το δεύτερο χατ τρικ του στο πρωτάθλημα. Κυνήγησε μία θεωρητικά χαμένη μπαλιά στο κόρνερ, και τσιμπώντας την μπάλα από τον τερματοφύλακα έκανε το τελικό 4-1. 
Πολύς ο κόσμος στο γήπεδο, παρά τον άστατο καιρό, είχε την τύχη να απολαύσει ένα πολύ ωραίο αγώνα. Η ομάδα ανέβηκε αρκετά θέσεις βαθμολογικά και εμείς πιστεύουμε ότι όσο η ομάδα και οι παίκτες θα λύνονται θα βλέπουμε καλύτερη μπάλα και αποτελέσματα.
Καλή συνέχεια λοιπόν στην ομάδα μας.
Έπαιξαν για τον Αλυζιακό: Β. Σακουφάκης, Ζ. Συργιάννης (70' Χ. Καρδής), Γ. Παπανικόλας, Θ. Φραγκογιάννης, Ν. Λυγκώνης, Σ. Παβέλης, Β. Γεωργαλής, Δ. Σκαρογιάννης, Π. Μουρελάς (75' Β. Ζαρκαδούλας), Α. Αποστολάκης, Σ. Κατσαούνης Σ (85' Α. Σιδεράς).
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.