Προχωρούν κανονικά οι εργασίες στο νέο Κ.Υ. Μύτικα.


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο νέο Κέντρο Υγείας Μύτικα. Ήδη τοποθετήθηκε και η στέγη του από κεραμίδι και σιγά σιγά το κτίριο βαίνει προς την ολοκλήρωση του.
Εμείς να ενημερώσουμε ότι τα χρήματα για την αποπεράτωση του νέου Κ.Υ. Μύτικα υπάρχουν, είναι δεσμευμένα και φτάνουν για να τελειώσει και να παραδοθεί το κτίριο ολοκληρωμένο.
Οι καθυστερήσεις στην κατασκευή του νέου Κ.Υ. Μύτικα οφείλονται στην αργοπορία εκταμίευσης των χρημάτων για εκτελεσθέντες εργασίες και όπως εκ του νόμου προβλέπεται, η εργολάβος προχωρά σε παύση εργασιών για να κατοχυρώσει την είσπραξη των οφειλομένων.


1 σχόλιο:

  1. Μια Χαρα ηταν και το Πάλιο. Προσωπικό να φέρουν πρωτα και μετα έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.