Διακοπή λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού Καραϊσκάκη για δύο ημέρες.


Πρόβλημα δημιουργήθηκε στην λειτουργία στον Παιδικό Σταθμό στο Καραϊσκάκη χτες Δευτέρα και σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από αναγνώστρια του Blog μας.
Ουσιαστικά ο Παιδικός Σταθμός δεν λειτούργησε, λόγω απαίτησης δεδουλευμένων όπως μας μεταφέρθηκε. Το θέμα όπως μας ενημέρωσαν λύθηκε και αύριο θα έχουμε κανονική λειτουργία του Παιδικού Σταθμού.
Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά με την λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, γιατί όλοι ακούσαμε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο πριν ημέρες για την οικονομική κατάσταση του Νομικού Προσώπου. Ελπίζουμε οι έχοντες την ευθύνη να φροντίσουν κάνοντας τις ενδεδειγμένες κινήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.