Νίκη με 2-0 για τον Αλυζιακό στο τοπικό ντέρμπι με τον Α.Ο. Κανδήλας.


Σημαντική νίκη με 2-0 για τον Αλυζιακό στο τοπικό ντέρπι με τον Α.Ο. Κανδήλας είχαμε το Κυριακή 7/12 στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής. Μία νίκη που ήταν απαραίτητη μετά την απρόσμενη ήττα την 9η αγωνιστική με 0-1 μέσα στον Μύτικα, από την Α.Ε. Τρύφου, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
Με αυτήν την νίκη ο Αλυζιακός έφτασε στους 13 βαθμούς και βρίσκεται ισόβαθμος στην 8η θέση και είναι πραγματικά κρίμα, γιατί αν κέρδιζε το παιχνίδι με την Α.Ε. Τρύφου όπως αναμενόταν, θα ήταν μόνος στην 6η θέση.
Στα εξωαγωνιστικά. Στο γήπεδο βρίσκονταν αρκετοί φίλαθλοι παρά τον κακό καιρό που όμως τελικά κρατήθηκε και την ώρα του αγώνα δεν είχαμε βροχή παρά λίγα λεπτά μόνο στην έναρξη. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στα πέριξ και στην εξέδρα του γηπέδου, με βεγγαλικά και καπνογόνα να δίνουν το τόνο, αλλά μέσα σε αποδεκτά και πολιτισμένα πλαίσια.





Επίσης την Τετάρτη 3/12, είχαμε μία πολύ καλή ενέργεια της διοίκησης του Α.Ο. Κανδήλας, που προσκάλεσε την διοίκηση του Α.Ο. Αλυζιακού στο μαγαζί του Προέδρου του Α.Ο. Κανδήλας Παρασκευά Μπούρα (Αγάς), να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Πάοκ Η διοίκηση του Αλυζιακού ανταποκρίθηκε με τον Πρόεδρο Θοδωρή Λιβιτσάνη και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Κοντογιάννη να μεταβαίνουν στην Κανδήλα και να παρακολουθούν τον αγώνα μαζί με τον Πρόεδρο Παρασκευά Μπούρα και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Κανδήλας Παναγιώτη Λύτρα και Κώστα Γιαννείο, μέσα σε ευχάριστο κλίμα και αμοιβαία πειράγματα.
Παιδιά για να κάνουμε και λίγο χιούμορ...., στο τέλος σερβιρίστηκε καφές σκέτος;;;; Ρε τι πίκρα φάγαμε όλοι οι γαύροι την Τετάρτη....






Πάντως μετά την περυσινή από κοινού παρακολούθηση των μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα στην κερκίδα, οι δύο διοικήσεις δείχνουν τις άριστες σχέσεις που διατηρούν και μπράβο τους.
Μας άρεσε πολύ που και οι δύο ομάδες δίνουν ευκαιρίες σε νέους παίκτες της περιοχής να αθληθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο και έχουμε φύγει από εκείνο το πρόσφατο, να δίνουμε χρήματα σε μισθοφόρους για να έχουμε ομάδα υποτίθεται ανταγωνιστική και ποιοτική. Αυτή είναι η ουσία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να δώσει μία διέξοδο μέσω του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου στους νέους της περιοχής και να προσφέρει ένα ευχάριστο δίωρο χαράς, συναισθημάτων, ευεξίας και κοινωνικότητας στους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας.





Στα του αγώνα τώρα. Ο Αλυζιακός ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας εξ αρχής πολλές και σημαντικές απουσίες καθώς αγωνίστηκε χωρίς τους Στάθη Παβέλη, Δημήτρη Σκαρογιάννη, Ζώη Συργιάννη, Βασίλη Ζαρκαδούλα.
1ο Ημίχρονο.
Καλύτερα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Αλυζιακός με τους παίκτες να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να δείχνουν θέληση να πάρουν την νίκη. Το παιχνίδι δυνατό και με μεγάλο πάθος και από τους 22 παίκτες. Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν ευνοούσε την δημιουργία ευκαιριών και είχαμε κυρίως παιχνίδι κέντρου, μοιρασμένο με τον Αλυζιακό να στέκεται λίγο καλύτερα και να δημιουργεί δύο υποψίες φάσης στο 20ο και στο 25ο λεπτό περίπου.
Στο 35ο ο Αλυζιακός άνοιξε το σκορ με τον Σπύρο Κατσαούνη, ο οποίος είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του μέσα στην περιοχή, έπειτα από διεκδίκηση από ένα σύνολο παικτών και με ωραίο ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.
Το 1ο ημίχρονο έληξε χωρίς άλλες φάσεις.




2ο Ημίχρονο.
Στο 2ο ημίχρονο ο Αλυζιακός ήταν σαφώς ανώτερος και δημιούργησε πολύ καλές ευκαιρίες. Σε αυτό πιθανώς να συνετέλεσε ότι επιτεθόταν προς την εστία που είναι προς τον Μύτικα όπου εκεί κρατάει πολύ λιγότερα νερά και είναι ποιο εύκολο να δημιουργηθεί παιχνίδι.
Στο 50ο λεπτό ωραίο γύρισμα του Αποστολάκη, πλασέ στο δοκάρι απ' τον Σπύρο Κατσαούνη και στην επαναφορά νέο πλασέ του ίδιου μόλις άουτ.
Στο 60ο λεπτό ο Σπύρος Κατσαούνης από πολύ καλή θέση μόλις άουτ.
Στο 70ο λεπτό ωραίο δυνατό σουτ του Βασίλη Γεωργαλή λίγο άουτ.
Στο 71ο λεπτό κεφαλιά του Στάθη Δρακά σε κενή εστία ύστερα από κόρνερ πέρασε άουτ.
Στο 72ο λεπτό ο Αλυζιακός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή πάνω στον Βασίλη Γεωργαλή. Δεν παίρνουμε θέση γιατί δεν το είδαμε αλλά όλοι στην κερκίδα έλεγαν ότι φάνηκε να ήταν. 
Το σκορ έκλεισε ο Αποστολάκης Άρης στο 93 λεπτό, με πλασέ ύστερα από όμορφη ατομική προσπάθεια στην αντεπίθεση. Αυτό είμασταν τυχεροί και το βιντεοσκοπήσαμε.



Επόμενο ματς για την ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή έκτος έδρας με το Θύρριο.
Μπράβο στους παίκτες και των δύο ομάδων που σε ένα βαρύ και όλο νερά αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.