Παρασκήνια Δήμου Ξηρομέρου. Χριστουγεννιάτικος μποναμάς με πρόστιμο 36.000 ευρώ, από το ΙΚΑ προς τον Δήμο Ξηρομέρου.


Ψιθυρίζεται στους χώρους του Δημαρχείου για ένα μεγάλο πρόστιμο των 36.000 ευρώ που έπεσε από το ΙΚΑ προς τον Δήμο Ξηρομέρου. Σε έλεγχο που έγινε τον Νοέμβριο, βρέθηκαν τρεις εργαζόμενοι χωρίς ασφάλιση ΙΚΑ και ο μποναμάς ήταν 36.000 ευρώ πρόστιμο στον Δήμο Ξηρομέρου.

3 σχόλια:

 1. Την ευθυνη για το τσουχτερο προστιμο την εχει κανενας;;;;;;;;;;;;;;;;
  Μιλαμε για δημοσιο χρημα.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Την έχει όποιος προσέλαβε ανασφάλιστο προσωπικό. Γιατί όμως προσελήφθη ανασφάλιστο προσωπικό? Και το ανασφάλιστο προσωπικό θα δεχθεί να δηλώσει ότι δεν ήταν προσωπικό? Καλά Κρασιά. Το άλλο με τα κουκιά στις ανασκαφές το μάθατε. Παραισθησιογόνα τα κουκιά ξάδερφε. Παραισθησιογόνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο έλεγχος έγινε τη στιγμή που η σκουπιδιαρα μάζευε σκουπίδια
  Το προσωπικό,οδηγός και εργάτες ηταν δασκαλεμένος να πουν οτι εργάζονται εθελοντικά!!!!!!
  Προφανώς το συνεργείο που εκανε τον έλεγχο δεν μάσησα και το πρόστιμο μπήκε κανονικά.
  Το πρόστιμο ειναι γύρω στα 36000 ευρώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.