Μία ζεστή γιορτή για τα παιδάκια του Παιδικού Σταθμού Κανδήλας.


Φωτογραφίες: κ. Βάσω Παππά.
Κείμενο: Οι εργαζόμενοι στο Παιδικό Σταθμό.

Στο χαρούμενο πνεύμα των γιορτών ο Αι-Βασίλης επισκέφθηκε τα παιδάκια στον παιδικό σταθμό Κανδήλας και τους έδωσε δώρα και γλυκά σε μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Ευχαριστούμε το Δήμο για τα δώρα και τα γλυκά που προσέφερε στα παιδιά. Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2015.1 σχόλιο:

  1. Θεοχαρίδη Αριάδνη23 Δεκεμβρίου 2014 - 4:27 μ.μ.

    Σας ευχαριστούμε και μεις για την όμορφη γιορτή και τα χαμόγελα που χαρισατε σε όλα τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.