Προσκύνημα της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ραφαήλ εκ Μυτιλήνης στον Άγιο Αθανάσιο στην Κατούνα.


Οι ενορίες άνω και κάτω Κανδήλας, Αγίου Ανδρέου και Ζωοδόχου Πηγής,  θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της ενορίας Αγίου Αθανασίου Κατούνας επί τη έλευση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ραφαήλ εκ Μυτιλήνης. Για τον λόγο αυτόν θα βάλουν λεωφορείο από την Κανδήλα για την Κατούνα στις 31.1 το Σάββατο 03:00 μ.μ., από το Δημαρχείο στην Κανδήλα.
Καλούνται όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν στο προσκύνημα να επικοινωνήσουν και να κλείσουν θέση. Η τιμή εισιτηρίου θα κυμαίνεται από 5 έως 7 ευρώ, ανάλογα με την προσέλευση.
Σας περιμένουμε!!!

Τηλ επικοινωνίας.
Σταθ.: 2646038404
Κιν.: 6944020037

π. Ευφρόσυνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.